Alla inlägg den 30 juni 2011

Av Lena Carlsson - 30 juni 2011 18:06

Här sitter jag och försöker undvika att svettas ihjäl typ. Eller ja, det är hett iaf. Har hört att det ska bli "hård åska" inatt, det var väl roligt Knudsen? Själv betackar jag mig för det. Fast åska i luften har det väl varit hela dagen, jag steg upp tidigt men det brukar jag klara, men idag fick jag lägga mig vid tolv igen för jag orkade inte vara uppe, och sov så en och en halv timme. För att inte tala om Midas och Flye, de sov ännu längre!

Idag körde jag till Rottne och handlade, för där vet jag att de alltid har fänkål. Mina räkor kan ju inte ligga upptinade hur länge som helst. Så nu ikväll ska jag göra det som stod i Smp:s bilaga om fänkål just. På en annan sida stod det om restaurangen vid Göta kanal, och därifrån gör jag desserten med rabarber och godgubbar. Flarnen, kan jag väl tillstå, flöt ihop till en enda kaka. Men herregud jag kan väl bryta. Nu har jag iaf förberett så mycket som går. Det var ganska mycket av varan "stå kallt".

Jag har slut på färg i skrivaren (det har jag ofta) så jag skulle åkt in och fixat det idag. Men det har jag inte gjort. Synd, för då hade jag sluppit asa in till stan imorgon! Nu dammsuger min granne Tina. Så otroligt hurtigt i värmen! Det skulle jag också behöva, men just ikväll vill jag nog hellre sticka och bada!

Sen ska jag vara lite social. Tror jag. Ja, vi får se. Jag behöver någon annans åsikt i en fråga.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards