Alla inlägg den 24 juni 2011

Av Lena Carlsson - 24 juni 2011 13:21

Kusinen i Älmhult tycker att jag inte skrivit nåt på länge, nej nej det har ju inte blivit nåt sen igår morgon! Igår fyllde jag år så då gick dagen åt dels till att baka ifall det kom någon gäst (det gjorde det inte), och sen var jag en tur ner till G-ås för att lämna tillbaka disken som jag haft hemma.

Verkar det som en juste uppdelning av torpet: när porslinet förvandlats till disk så är det mitt, sen när det är rent så är det släktens! Haha, ja det var väl bra.

Jag vet inte vad ni tycker om att läsa denna stilen, men den är himla rolig att skriva med iaf! Fast jag kanske ändrar den redan idag. Grejen är, att när man ändrat måste man logga ut igen, och sen logga in på nytt för att kunna ändra den om man nu inte ville ha den. Det är lite omständigt så...

Imorgon ska det här tantskrället ner till Skåne - Österlen - och rida. Ner till havet och Haväng. Sen måste jag börja packa för nästa resa. Undrar bara vad?? Som vädret är just nu lutar det ju inte åt solkläder direkt! Men så sa nån att det ska bli upp mot +24 grader nästa vecka. Så ja, så lite packning som möjligt men ändå så korrekt som möjligt.

Förut idag skulle jag köpa lite rökt lax, då var jag så inne i laxtänket att jag inte märkte att jag köpte makrill. När jag kom hem såg jag att det stod "makrill" med stora bokstäver på paketen. Men det gör inget, jag kan ta med den på resan, den är ju ändå rökt så den håller sig...

Jo som sagt, det kom ingen igår sen. Men Birgitta V ringde och jag sa att ni kan väl komma hit. Nej, de hade just satt fram kvällsmaten, så kunde inte jag komma dit? Fast jag trodde ju fortfarande då att de från P-ås skulle dyka upp (de brukar göra det). Men vid nio på kivällen insåg jag att nej, det skulle de inte, så då stoppade jag ner kakor och tårta och körde ut till L-holm iaf. Det duger gott åt mig att fira födelsedagen på ett gods!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards