Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Lena Carlsson - 12 juni 2011 17:32

Jag gjorde Denny glad i fredags med förresten: hi-hi, han fick köra min bil! Sånt kan naturligtvis glädja vem som helst som inte är Skoda-ägare själv.

Jag försökte få katten Viola till att lägga sig i soffan där jag låg, det hade varit mysigt. Men hon var ute efter mat, inte visste jag det. Lustigt förresten, jag som alltid brukar muta folks hundar med ätbart när ägarna inte är med. Men vid halv fem på morgonen kunde jag ju inte börja röja runt och leta efter kattmat.

När jag kom hem idag satt grannarna ute i badkläderna, och hade tvätt på linan. Inte visste jag att det varit sånt väder, jag har ju jobbat! Trodde bara det var väder i största allmänhet.

'Igår när jag kom hem, bakade jag "Humlans maränghymn". Sen hade jag med den till P-ås, och halva gick åt. Mums mums, jag ska verkligen köpa den boken! Om man dividerar ett ton med 13 så eller nej, jag tror inte jag ska skriva mer om det förresten.

Imorgon ska vi på jobbet ha p-möte - och sen ska vi in till stan och äta. Alltså, vad ska jag ha påååå mig?? Det ska passa både till gympadojor och matstället, även om det inte är någon restaurang direkt...

Förut hällde jag över resten av mina (svenska) jordgubbar i min vågskål för jag skulle ha tag i 125 gr. När jag gjort det så var det en, om än liten, snigel i kartongen. Gott med jordgubbar va? Den var köpt på ICA. Det gick inte att slå kartongen mot något hårt för att få ut odjuret, så jag fick gå bort till miljöstationen med den. På vägen dit sträckte snigeln ut sig, så den levde med dessutom. Tänk att den kartongen har jag haft i mitt kylskåp.

Kanske ska jag se det som att jordgubbarna inte är besprutade?


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards