Alla inlägg den 26 juni 2011

Av Lena Carlsson - 26 juni 2011 12:50

Idag är det såntdär kanonväder ute igen, sol från nästan molnfri himmel. Igår när jag körde förbi Älmhult så kom regnet ner i spannar... Aja det var ju deras problem som bor där! Idag fixar jag med mat som jag ska ha med till Västerås, pannkakor för de går att äta kalla om det kniper, och så kokta potatisar till den den där rökta makrillen. Och så gör jag mig bekväm och köper nån djupfryst historia samt två yoggibägare. Jag ringde upp de som står för det hela igårkväll, kände mig riktigt präktig efteråt! Man ska ju göra det... Vi bestämde hur dags vi ska träffas i hamnen, den här Peter ska ju skjutsa ut mig, och så fick jag endel annan info. Och så sa han vad som redan finns där som jag inte behöver ta med mig, men det var bara två saker som fastnade: kaffe och sjösjuketabletter!!    . Jag har bara varit sjösjuk en enda gång, och det var på Ålands hav, men den gången blev t.o.m de som jobbade på båten sjösjuka, så jag tror nog att jag ska reda mig...

Gunilla och Sigge har varit här för att lära sig hur larmet fungerar, det var så roligt för när Gunilla skulle sätta på det så är det ju lämpligt att sno sig ut genom ytterdörren så fort som möjligt. Men det gick inte för där stod Sigge, så hon kom inte ut utan ställde till ett larm.    . Men när hon fått göra det några gånger så gick det bättre. Vem vet, hon kanske till och med vågar gå utanför dörren i Halmstad med hädanefter?

Idag förväntas en massa grannar komma hem. Arma typer att trängas på Ölandsbron och allt däromkring i all trafik! Däremot gläder det mig att det väl är sol i G-ås med, och då får de som är där se stället från sin allra bästa sida!

De i P-ås råkade säga en dag, att nu ska vi en gång till thai-restaurangen i Norrhult och en gång till Pannkakshuset i Tolg! Det där sista skulle de aldrig sagt, nu fick jag ju vatten på min kvarn. M-hm, får se hur jag lyckas...

Nu blir det inget skrivet här förrän jag kommit hem igen, så nu behöver vissa somliga inte gå in varje dag! Ha det bra sålänge!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards