Alla inlägg den 29 juni 2011

Av Lena Carlsson - 29 juni 2011 16:58

Förut gick jag in på en persons blogg för jag skulle lämna ett svar på en omröstning. Sen kom jag inte ut från sidan igen. Datorn bara plingade envist. Jag fick logga ut och starta om hela datorn bara för det.

På nyhetsmorgon idag så sa de att det skulle bli åska här i eftermiddag. Så jag ut i trädgården, klippte det sista av häcken och klippte gräs, kände att jag absolut måste klippa gräset, det skulle ju bli stora regnmängder med! Under tiden körde jag några maskiner tvätt och hängde ut, sen när allt sånt var klart så stack jag och badade... Nu kunde åskan få komma...

Men inte hundan har det börjat åska! Det var nog bara ett skrämskott för att få mig att uträtta saker idag, inte mañana... Bergis kommer det drumlandes inatt. Jag överväger att köra till Åseda / Björkå och lämna en säck grejer till Emmaus, det ligger småsaker överallt här (nåja inte överallt kanske) som skulle vara i den där säcken. Det skulle bli lite mer ordning ifall jag gjorde slag i saken.

Jag var nöjd med min insats i förmiddags förresten, och tänkte sen på, att denna förmiddagen skulle jag egentligen ha varit kvar i konserv...Västerås! Och så kommit hem sent i eftermiddag, och varit tvungen att klippa häcken imorgon! Nu borde jag egentligen ringa tre samtal, men oh vad jag är bra på att skjuta upp dem till morgondagen... Kan ju vara farligt att ringa idag, de som svarar kan bli arga! Eller hur.

Nej, om jag skulle fylla säcken då, och köra iväg... Bilen är ju nästan fulltankad,. Vad tycker du Knudsen, eller ska jag vänta med det med tills imorgon. Ni skulle förresten känna vilken enorm träningsvärk jag har i armar och ben, dels efter förra häckklippningen och sen den idoga klättringen i Utters stege. På sätt och vis saknar jag att ligga på det där trädäcket och sola, den delen saknar jag! Ändå något får man väl säga.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards