Alla inlägg den 17 juni 2011

Av Lena Carlsson - 17 juni 2011 15:50

Nu har jag fixat min dator själv. Igår när jag var "halvvägs" mot alla ärenden jag hade på Internet - hade t.ex massor att säga här - så förlorade jag kontakten med Internet. Den försvann helt! Inget att göra mer än att stänga av och hitta på något annat. Sen försökte jag på nytt idag .- samma resultat! Men så försökte jag igen, och då gick det. Nu är jag här.

Vad jag skulle säga igår, var väl ungefär att det var så fint väder, så när jag körde hem hade jag velat stanna i en skogsbacke med en kopp kaffe! Varför finns det inte ett "take away kaffe" i Rottne?? Poulsen, kan inte du börja med det när du blir pensionär. Nu fick jag sätta på när jag kom hem och köra ut igen. Fast det är inte samma sak. Dessutom var jag trött som ett as när jag kom hem. Men det blev en snabbtur till Skärsjön vid Lilla Heda iaf. Sen var jag ännu tröttare. Faktiskt såpass att jag undrade om det var åska i luften.

Men idag är jag pigg! Jag har semester, jag har semester!!! Då är man pigg! Nu får jag göra vad jag viiiiill.

Jag har förresten redan sett nästa sommars nöje: bo på en Jumbojet. Eller hur! Jodå, heter Jumbo stay och står på Arlanda.

Hur jag gjorde för att bota datorn själv? Äh, enkelt för en dokumentadministratör: jag skulle gå ut i köket i något ärende, och då snubblade jag på kabeln till själva det där kortet som sitter i datorn, så den och flera kablar flög. När jag satt i dem igen, hade jag Internet tillbaka.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards