Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Lena Carlsson - 11 juni 2011 17:07

Då har jag varit på studentfest! Den var rolig och glad på alla vis, nybakade studenter är ju glada...! Vi gick till Haganässkolan och såg Simon och de andra rusa ut, sen promenerade vi i takt  efter musikkåren och alla studenter med sina visselpipor och diverse tutor, till torget. Eftersom släkten helt lämpligt bor vid torget kunde vi helt kungligt stå på balkongen och se när studenterna åkte runt på traktorvagnar, lastbilsflak, i itusågade husvagnar och diverse andra fantasifulla åk. Vi slängde iväg serpentiner, och när öronen inte längre pallade all student-glädje så gick man in en stund. Jag passade på att ringa dem i P-ås, så att de fick en liten aning om hur studenter kan låta. Jag vet ju hur det låter i den byn när någon har student - gode tid, det är knäpptyst! Man tar sina blommor och gåvor och går in till grannen - och sen har man festen med familj och grannar inomhus! Nej, de behövde verkligen uppleva lite väsen tycker jag. Nåja, jag ska dit ikväll, så då ska de nog få veta.

Idag sa jag till kusinbarnen ifråga, att de ska få överta G-åshuset. Det känns bra att ha det avklarat, för jag fungerar ju som jag gör:

1) jag får en god idé, talar om den för folk.

2) jag ångrar mig kolossalt

3) jag får inse att det var en bra idé trots allt. Detta kan hända om jag så bara beställer en resa, och det var så nu. Jag undrar väldigt mycket om det är fullt normalt att ge bort en sommarstuga man har, att endast behålla stugan i tio år fastän det var många turer innan jag fick den och om jag gjorde rätt. Men tankarna går runt och stannar alltid vid att jag gjorde rätt. Sen kan man tycka att jag kunde behållt stugan i tio - femton år till och varit stolt ägare, men det hade ju inte blivit roligare att ge bort den då.

Förra året firade jag Midsommar i sommarstugan i P-ås med dåligt samvete - i år kan jag göra det utan dåligt samvete, för jag vet att Sofie är i G-ås! Bra! Det är så jag menar - huset slipper stå ensamt.

Jag är riktigt trött men nu ska jag snart iväg - måtte jag komma ihåg att jag ska jobba imorgon!! Nåja, det är bara 6 dagar kvar till SEMESTER! Om man är optimist och räknar att den börjar den 18:e. Då kan jag vila ikapp!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards