Alla inlägg den 22 juli 2011

Av Lena Carlsson - 22 juli 2011 22:15

Jag hoppas nu att alla mina semestrande vänner inte är ute i världen och drullar, utan stannar hemma! Ni ser hur farligt det är, hemma bäst precis som jag insåg under min egen vacation.

Jaha vad har jag gjort idag då. Ja, inte det grannarna hade förväntat sig iaf. Istället körde jag till Nottebäck och hästpremieringen. Detta för att jag brukar missa det på alla vis, även om jag är ledig så brukar jag glömma det eller inte ens veta om vilken dag det är. Nu hann jag dit en stund på förmiddagen tyckte jag, och det var roligt. Många fina hästar, finast tyckte jag nu faktiskt var en ardenner, ljusbrun mer än mörkbrun och guldfärgad man och svans! Så fin den var att se på! Men när den ställdes ut hade jag åkt hem. Jag skulle ju jobba sen vid halv tre.

Andra hästar var roliga, när de skulle skritta fint i ringen så taktade de, och när de skulle trava fint föll de i galopp. Deras människor fick springa! En häst med lååååång man (inte ner till knäna, men...) var 23 år och ställde upp! En häst hette Oden, han ställde upp med sin matte i fri dressyr, dvs hon red utan sadel och träns, och så hade de uppvisning från marken: sprang tjejen så sprang hästen, den kunde stå kvar medan hon gick iväg och sen komma på kommando, lägga sig när hon sa det, apportera en spann hon slängde iväg och andra saker.

Många, nästan alla tror jag, som var där som publik, hade någon relation till hästen och den som visade upp den. Om inte alla kände alla så kände många iaf många. Så till slut kände jag mig lite dum.

Igår kväll körde jag upp till Lilla Heda och plockade nån halvliter hallon. Dvs jag plockade tills jag hörde ett åskmuller. Då var det jag som sprang till bilen! I B-ås hörde jag ett muller till, och under natten anade jag 4 blixtar, fast de var bleka och klena... Fast de räckte ju för att skrämma slag på mig! Det blev strömlöst strax efter midnatt. Och Lina sa idag, att i deras samhälle hade det inte bara åskat, utan blixtarna hade varit blå... Hu så hemskt!


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards