Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Lena Carlsson - 19 juli 2011 23:34

IG ringde till jobbet ikväll i ett ärende, som hon sa att hon kommit på när hon var och badade. Eftersom det var så himla varmt och svettigt på jobbet så lät det där med bada helt underbart, det andra, att chefen lämnat upp glass till personalen lät iofs rätt gudomligt det med. Jag bestämde mig på stående fot att jag skulle åka och bada när jag kommit hem efter jobbet. Jag slutade ju ändå vid 21!

Men först var det ju så att Saranda inte kommer in i jobbdatorn, för hon har varken användarnamn eller lösenord. Jag tänkte att vi kanske kunde få tid över till det ikväll. Men först höll vi på att inte få det, sen gick det ändå inte. Eftersom det tog några gånger även att få in Christina K så höll vi på en stund, och vips - plötsligt var det för många gånger och nu har jag fixat så att hon är helt utelåst!!

Tyckte att detta måste jag åtminstone fixa ikväll, har ett papper i mitt klädskåp där det står punkt för punkt hur man ska göra. Så jag pluppade ut och hämtade det.

En halvtimme senare skrattade jag så lagom. Jag hade fortfarande inte hittat rätt sida för att låsa upp (!), istället kom jag på en annan sida där hennes namn skulle fyllas i - och sen fick jag besked "inga träffar".

Jag får väl ta på mig hela skulden för det här - annars kan man ju tycka att natta-Madde kunde fått in Saranda eftersom S ju faktiskt började sommarjobba på natten just.

När jag gett upp detta skulle jag alltså bada! Hela kvällen sen IG ringde kände jag hur skönt det skulle bli när vattnet omslöt mig, ni vet när man varit drypsvett en hel kväll och så äntligen är i sjön...For hem så fort det gick (ja Poulsen, jag körde lagligt!), svidade raskt om till baddräkt och ut igen. Körde till B-holm, det var molnigt men i bästa fall var molnen någon annanstans... Men när jag kom till badplatsen var där inte bara moln, där stod även två bilar. Så inte vågade jag stanna, klockan var dock 22:41. Om jag nu gått hem vid 21 hade jag fått bada, då hade det fortfarande varit ljust. Det var en STOR besvikelse att krypa in i duschen!!!     . När jag kom hem var förresten grannarna Åsa & Stellan ute och tassade i trädgården. Undrar varför? Hi-hi, var de på väg till husvagnen tro   ? Den står ju i trädgården på 3:dje året i rad, utan att komma en meter närmare Öland.

Jag diskade innan jag började skriva detta, sånt suger men man är nöjd när det är klart! Nu är det dags för   , klockan är ändå, eh, nej jag slutar här! OK den är 00:00, men jag är ledig två dagar nu så det gör inget!


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards