Alla inlägg den 13 juli 2011

Av Lena Carlsson - 13 juli 2011 19:44

Oj oj oj, nu har jag typ fem minuter på mig att skriva något! Sen ska jag skala potatis. Värre än så var det inte! Ska väl ringa ett samtal med. Idag har jag iaf varit lydig och jobbar med idel klippning i trädgården. Aj vad jag har ont i ryggen nu! Tog häcken med fast man inte ska förrän augusti, men tänkte att ja, annars kommer det någon och gnäller över det. Det är, vill jag gärna göra klart för alla, inte så att jag tyckte själv att det var snyggt med allt gräs och ogräs, jag hade verkligen ämnat ta bort det - det var ju därför jag tog fram trimmern liksom! Men folk vänder det gärna till att jag vill ha det som jag råkar ha det. Och Sonja sa att detta skulle jag inte använda trimmern till - detta skulle tas bort för hand! Så jag har plöjt fram med häcksaxen överallt.

Det är tråkigt jobb för jag hade velat vara i "G-ås 2"! Jag har inte varit där ensam fem minuter än, det är ju inte klokt! Och inte är jag klar med uppröjningen här heller, imorgon då måste jag ta mitt f.d trädgårdsland. Så hur ska jag nånsin kunna veta hur det känns att vara där själv? Folk frågar om jag vågar ligga över där - hur ska jag veta det.   

Idag fick jag ett nytt nummer av tidningen Allt om trädgård. Fast jag sagt upp den både per telefon och via mail. Är det någon som vill ha den?

Eller är det någon som vill skrämma slag på sina grannar? I så fall skulle ni kunna få receptet på Flädercider... Jag ska höra med de som gett mej det, om ni kan få det här eller måste gå till deras blogg, vi får se...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards