Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Lena Carlsson - 16 juli 2011 21:57

Igår skulle jag gjort fiskkakor. Fast hur det var, jag hade ärende, så hamnade jag  borta på Bokvägen först. De behövde åtgång på en fruktsallad och jag ställde upp. Sen gick jag hem, smeten till kakorna ifråga fanns redan och jag började steka. Då fick jag sms från Sonja, som undrade om jag ville komma bort på våfflor?

Ja, varför inte? Gratis = gott (jaja, ta nu inte det på allvar!). Och nu var ju min mat stekt och inte halvfärdig, så jag högg i mig en fiskkaka (jag var faktiskt hungrig), och promenerade sen bort till Sonjas. Då gick jag ju av mig den, och kunde sålunda mumsa våfflor med!

Och bortsett från kostnaden för resan idag, så åt jag ju rättså gratis igen! Ha-ha! Nåja, andra tider skola väl stunda kan jag tro...

Av Lena Carlsson - 16 juli 2011 20:52

...för jag har nyss kommit hem från Getterås och det var grillparty där! Så jag orkar inte mer idag helt enkelt. Det är ju synd, ha-ha eller hur, när det nu är en toppenkväll - *typisk svensk sommarkväll* men men. Älmhultarna hade fest i G-ås med mig, Sofie och Marcus samt Marcus föräldrar. Dt var kaffe o smörgås när jag kom, sen några timmar senare när de kom, var det förrätt, grillat kött 2 sorter med grönsallad (fr Bockatorp), pastasallad (delvis Bockatorp!), smala bitar paj med potatis (B-torp) och fänkål (köpt!!) samt ratatouille (B-torpodlat). Jättegott!

När vi hämtat oss från detta, var det kaffe med kladdkaka och handvispad grädde, samt Urshults jordgubbar och hallon plockade i G-ås! Detta mumsade vi på hopträngda på bänken nere på Hallen vid sjön.

Fatta att man inte orkar tänka på mat nu när man kommit hem. Det känns visserligen lite ensamt här nu, grannarna åt alla håll har verkligen lyckats trumma ihop folk, men jag valde att köra hem innan solen står för lågt. Det gör den om man har den under solskyddet, för första halvmilen eller så kör jag rakt mot solen. Inte roligt om man inte ser "ett skit".

Dessutom skulle Denny bada. Sofie tyckte att hunden Dolly skulle bada, men Dolly slapp undan eftersom hon nyss fått på sig fästingmedel. Hunden Molly är enbart lycklig ikväll, eftersom hon får sova över i sin favoritstuga.

Jag är lite glad att jag börjar jobba på måndag, när alla andra går på semester (typ grannarna). Det är skönt att slippa ge sig ut och köra efter äventyr under industrisemestern!

Imorgon eller så skulle jag behöva klippa gräs, iaf i "G-ås 2". Men nu sägs det att det ska bli dåligt väder imorgon. Där vi var idag var det naturligtvis toppenväder - som alltid! Det var inte ens mygg ikväll!

Och Dagens clou var - släkten i Ljungby. De var i G-ås när jag kom, för att bada, och hade med sig en väninna. När de kom upp, ja då visade de först den lilla stugan "som Denny äger"- och sen den stora "och den äger Lena". Vi sa inte ett ord. Så vi ljög iaf inte. De skulle ner till Hjorthålan och lyssna på dragspel. Älmhultarna och jag var rörande överens om att vi absolut inte  vill höra på dragspel när vi blir gamla!! Jag menar varför ska vi helt plötsligt vilja det, när vi inte har velat höra på det innan?

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards