Alla inlägg den 3 juli 2011

Av Lena Carlsson - 3 juli 2011 18:51

I min hemliga blogg skrev jag idag om inte mindre än tre grejer som jag inte kan bestämma mig hur jag ska göra! Nu tänker jag inte nämna det här och visa hur knäpp jag är - man har ju ett rykte att tänka på however - och  det där med stugan t.ex., vet ni ju redan... Nu velar jag om, ifall jag ska skrämma liv i grillen ikväll, det tar ju ungefär en halv dag för mig att få eld t.ex

Idag har jag varit duktig och hjälpt till med att lasta ved - säg inget till någon men det kändes mest pinsamt! De frågade igår om jag ville komma med idag, och idag då så tänkte jag att "det kan behövas lite styrketräning". Men som sagt när jag väl var där, det blev så pinsamt för först då skulle vi äta middag ihop. Då hade jag liksom inte gjort en handtag förut, medan de hade jobbat i trädgården en massa. Sen for vi in till Sandsbro och lastade / staplade ved då, och sen fikade vi. Med bullar, kex och mögelostar, småkaka samt jordgubbar med glass och kaffe till. Men jag kände mig mest glupsk.

Jag började förresten dagen med att vid halvåtta åka ut till B-holm och bada. Det var kallt det, fast jag stannade i en stund ändå. Sen frös jag hela förmiddagen och fick ha långärmat på mig inne. Alla grannar som var ute, var klädda i kortärmat... Men sen kände jag att det faktiskt var varmt ute, så jag gick inte ut i långärmat. Igår hade de förresten åska så husen hoppade i P-ås, nån mer som hörde den?

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards