Alla inlägg den 1 juli 2011

Av Lena Carlsson - 1 juli 2011 18:07

Nu ska det bli ett kort inlägg till (om jag kan!). Jag har varit och sett på det här torpet, och nu vet jag varken ut eller in. Det var trevligt och så på alla vis (men hade en sak gemensamt med Utter-hotellet faktiskt: var nånstans står man och borstar tänderna och tvättar sig???), enda jobbet att se fram emot tycktes vara gräsklippning (!), samt att hålla elden igång ungefär. Och hämta vatten en bit ner i skogen, det var ett rätt komiskt ställe för brunnen faktiskt... Typ 50 meter från huset. Men det var fint vatten.

Problemet är nu egentligen enbart: vill jag hyra in mig på ett helt år? Det är ingen snöskottning dit på vintern, utan alternativet var att gå från bommen. Men kan man ställa bilen där då, kan man ju undra då?

Alla intresserade har nu inte varit där och sett det än. Så jag kanske inte ens får det. Men om jag nu får det... Usch, mitt arma huvud    eller ska vi säga    . Fast det känns ju rätt bra att hyra, det är mycket mitt men finns ändå en ägare i bakgrunden. Usch ja vad man kan ställa till det för sig.

Av Lena Carlsson - 1 juli 2011 10:56

Det får väl bli en twitter idag! Det skulle vara jag till det va, jag som är så bra på att fatta mig kort...kan inte skriva ett vykort utan behöver ett helt brev...

Jag har äntligen ryckt upp mig och ringt på det här torpet som ligger här i krokarna, som kusin vitamin rekommenderade åt mig. Så nu ska jag iväg och se på det i eftermiddag. Men det är ett par (60 år) som har första tjingen, så det är inte säkert att jag får det. Som jag tänker: jag överlever ändå. Får jag inte detta så har jag ett år på mig att hitta ett annat, inte lika nära kanske men ändå. Jag ska ju ändå inte hyra något en vecka i år, det är försent.

Ja, det behöver vändas och vridas många gånger det här. G-ås kostade mig inte ett öre utöver en och annan renovering, nu går det iväg 2000:- i månaden isåfall. Resor - eller torp på nära håll. Praktiskt att hyra och inte äga! Det står där hela tiden - på ont och gott. Helt omodernt - och jag hade tänkt att nästa stuga ska ha elström, vatten osv! (Garaget i B-torp). Man kan odla där (om det nu inte finns mördarsniglar men det sa han inget om). Åkrar och ängar runt om ist f skog (synd det). Hyra på ett helt år - eller veckovis?

Som ni ser, jag har mycket att tänka på just nu bara med detta! Bra tips mottages gärna!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards