Alla inlägg den 2 juli 2011

Av Lena Carlsson - 2 juli 2011 17:16

Jaa, just så låter det här nu... Nej, det regnar inte, äsch jag hittar på men jag är ju inne också! Vore jag ute hade det nog plaskat...av svett. Det är rent oliiiidligt outhärdligt värme-kvavt ute! När jag åkte hem från stan var det riktigt rysliga åsk- och regnmoln bortåt Åby och det hållet, men här är sol och sol. Naturligtvis ska det väl åska inatt som först.

Jag tänkte pipa upp till P-ås sen, har 3 buntar kort att visa dem, samt att de ska få behålla korten från konserten i Drev. Mina überhurtiga bosniska grannar ligger ute och krafsar i rabatten. Känner inte de värmen?? Hade jag vetat att Älmhultarna var i G-ås idag, och åtminstone om jag kört bil in till stan, så hade jag med kört ner. Men nu åkte jag buss, och kanske ändå jag har det bättre hemma, huga för att köra 20 mil i denna värmen...

Några vita molntussar kommer seglandes. Men de skrämmer ju ingen. Visste ni förresten det senaste på kycklingfronten? Att de, packade i lådor på lastbilar som kan frakta 6500 kycklingar kan få en skräckresa till slakteriet. Tiotals miljoner av dem överlever inte infångandet, packningen och transporten.

Grilla kyckling ikväll, mmmmm, någon?

Och 10 000 hästar försvinner varje år, ingen vet vart. Men många tror att de forslas till slakterier i typ Belgien och Italien, där slakterierna betalar mycket mer för hästar än i Sverige. Och försöksdjuren kvävs långsamt ihjäl när de får Botox, men vem bryr sig när man ser sina stora rynkor? Vi vill ju inte ha rynkor, så vadå om inte försöksdjuren vill ha botox? Detta testas på nytt varje gång en sats botox har tillverkats, så det var inte bara en gång i början.

Ut och sola er nu!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards