Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Lena Carlsson - 8 juli 2011 19:40

Nu har jag nog fixat allt inför resan, skulle jag tro... Nyckel lämnad till husvakten (det tog en timme), packat har jag gjort, pengar fixade, hotellet ringde förut idag (!) och talade om vad som gällde (hon som skulle jobbat var sjuk, och där var ingen personal!), tågbiljetten nerstoppad... Ja, sen är det ju det där man stoppar ner i sista minuten såsom tandborste och kam som är kvar.

Några jag är typ bekants bekant med, åkte till Kreta igår. För de hade inte varit utomlands sen *påsk*. Oj oj oj då, arma dem!

Hotellet verkar festligt som sagt, där är ingen personal förrän måndag (!), men jag vet mitt rumsnummer och ska kunna komma in där. Har fått kod för att alls komma in på hotellet, och kaffe och frukost "finns i kylskåpet, bara att ta det man vill ha". Vi snackar lågbudget, men vadå!

Jag kanske ska ta med mina salladsblad? Jag har varit i Älmhult idag, de fick de sista nycklarna till G-ås bl.a Och så fikade vi på kolonin i regnet, och sen fick jag sallad, luftlök, morötter, en paprikaplanta och allt vad det var med mig hem. Mums mums!


Av Lena Carlsson - 8 juli 2011 06:20

Jag vet snart inte hur jag ska göra... Imorgon går ju bussen från Växjö vid nio. Är det någon som kan busstidtabellen härifrån in till stan? Vet ni när första bussen avgår härifrån lördagar? Tio i nio!!! Och den är inne tjugo i tio!! Grejen är att bussen mot Stockholm avgår 9:00. Och det är väl försent att omboka både resan och hotellet till måndag... Eller ska jag give it a try? Fast grejen är ju att jag måste se denna dagen ut, ifall den där Carina hör av sig att det blir något på söndag morgon, och sen är det fredag kväll och absolut försent att ändra något. Lena C-son idiot. Kan inte ens busstidtabellen. Blir till att ta taxi för att komma till bussen! Dum man är.

Igår kväll hade jag mina första gäster i "G-ås 2"! De i P-ås inte helt oväntat, jag tyckte att de behöver lära sig vägen dit om de vill hälsa på mig nån gång. Inga tyckte att iså fall skulle jag bjuda på smörgåsar! Ja, så det gjorde jag. Vi bestämde att jag skulle komma till P-ås så vi kunde köra vid sju.

- Fast du kan komma tidigare så du kan gå ut med Lisa, sa A-Ch. Det är deras katt. Jag tänkte i mitt stilla sinne att kunde inte Inga gå ut med katten, hon som ändå var där hela dagen? Se, där var jag dum igen. Men vi hade en trevlig stund i "G-ås 2", allra nöjdast var Benita beagle, helt nya jaktmarker ju! Hon fick inte nog av att följa vägarna och nosa och nosa...

Ja usch, jag vill inte tänka för mycket på denna helgen som kommer. Den lär väl bli som den blir i alla fall. Läste förresten igår att Johan L, the best präst, ska börja jobba i Lenhovda. Hm, då kanske jag kan börja gå i kyrkan där när jag nu ändå är så nära! Ha-ha, alltid något att se fram emot! Det var ju roligt att jag fick avsluta inlägget optimistiskt iaf...!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards