Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Lena Carlsson - 5 juli 2011 14:02

Idag när jag var på hemväg från mitt morgondopp, såg jag något rött i hallonsnåren. Gissa vad: hallonen är mogna!! När jag kom hem hade jag inte med bikinins överdel, så jag fick köra tillbaka, och då hade jag med mig en liten bytta. Däri plockade jag först smultron (hade plockat fler om inte myggen varit så envisa), och sen fick jag lätt ihop säkert en dl hallon! Jag hade önskat mig en särskilt mumsig frukost, och det fick jag ju på så sätt! De bären smakade bra i yoggin. Det satt inte lika bra med myggbettet jag fick på ögonlocket...

Just nu bakar jag en jordgubbspaj, och sen ska jag baka bullar. Degen jäser nu, jag blev så sugen på kanelbullar förut av någon anledning. Vet att jag skrev igår att jag skulle köra till G-ås idag, men det ändrade sig alltså till bakning.

Idag har jag haft lite utdelning av saker, AMF fick några vissnade vallmor, ni vet själva frökapseln. Och de i P-ås fick ett salt/peppar-kar som ser ut som kor, riktigt söta kor, en vit och en svart, som jag köpte igår.

Nu ska jag baka bullar, kanelbullar! För jag tänkte ha utflykt i eftermiddag... Det har jag iofs haft för mig innan med utan att det blivit något. Vi får se! Jag är glad att jag inte är i Halmstad idag, eftersom de varnar för nåt gasutsläpp där, man ska stanna inne och stänga fönster, dörrar och ventiler. Men var ska en turist ta vägen? Nej, hemma bäst som vanligt!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards