Alla inlägg den 14 juli 2011

Av Lena Carlsson - 14 juli 2011 19:31

När jag startade bilen för att köra till lite olika ställen, pep den "Bitte tanken"-pipet. OK. Men här i samhället gick det inte, det regnade ju ordentligt så både pengarna och mina fingrar var blöta. Fick väl köra till Rottne då! Men det var samma elände där - för blött. Fast där kan man åtminstone gå in och be att få en torr sedel vilket jag gjorde! I macken uppe i kröken för er som vet. Ut och i med den. Jaha, sen var ju nästa hundring också fuktig - eller jag - samma procedur. Men sen hade det gått för lång tid, så jag fick bara bensin för 100:-. Tog kvittot och in. De trodde naturligtvis på mig, de hade ju själva bytt ut båda lapparna, så jag fick en torr en (samma en som de nyss fått). Men jag måste haft några droppar på fingrarna så - nej, det gick inte. Alltså, kan inte automaterna fatta att det kan regna ibland?? Men jag la hundringen i bilen för framtida tankning.

Medan jag stod där och fjuttlade, körde de i P-ås förbi. Jag visste vart de skulle, så när jag ändå hade ett ärende till Norremark var jag fräck nog att köra rundan om där de var. Mötte dem till och med, i Ingas bil då, och till all pinsamhet stannade de. Föreslog att jag skulle med dem och äta på Evedal. Det var inte meningen faktiskt!

Jag var dessutom drumligt klädd i regnjacka och stövlar! Efteråt skulle de tillbaka till Inga, men då hade jag förstånd att säga nej. Sen körde jag till "G-ås 2". Där var så lugnt och så rogivande, riktigt tröttande faktiskt att höra regnet forsa i stuprännorna! Fast det var kallt inne förstås, jag eldade inte. Måste repa mod att göra det nån dag!

Nu får jag besök, hörs en annan dag!

Av Lena Carlsson - 14 juli 2011 11:23

Nu har jag räknat mina nyckelringar. 184 stycken. Det tar sej sa gubben...

 
Av Lena Carlsson - 14 juli 2011 10:16

Jag har bestämt mig för att vara ädel, så vill man veta hur man gör flädercider, gåt man till sidan bockatorp.blogspot.com/

Det är en trevlig sida med många foton om man nu dessutom gillar det! Och man behöver som sagt inte tala om för grannen vilken dryck man gjort förrän den ska öppnas.

Sitter jag inne och latar mig idag igen? Jadå, än så länge. Igårkväll gick inte att ligga i tv-soffan för det gjorde ont som jag skrev om, idag sitter det mest i nacken. Nu regnar det visst ute ser jag, jag längtar efter min sommarstuga, ska jag ta regnet som en förevändning att köra dit tro? Kan ju kanske lära mig att elda upp i köksspisen eller något sånt... De sa första gången att det aldrig var några problem med det, men andra gången tillstod de att man får elda i den där lilla luckan först... Ja, men det vet jag ju! Skorstenen kallnar, så enkelt är det bara.

Eller ska jag vara überädel tro, och gå på "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder", och stanna i denna trädgården med häcksaxen? Ja, först ska jag iaf fixa blommor att sätta på en grav (i B-holm), jobbigt bara att blomaffären här inte finns kvar... Jo, den gamla finns kvar, men vem i hela friden vill gå dit??

I Stockholm såg jag två urtjusiga skepp, fast man fick ju inte gå nära förstås, det stod Securitasvakter där. Den ena nöjde sig med att heta Northern Light, den var lite mindre också. Jag trodde att en så fint skepp har förstås egen hemsida, men jag hittade inget om det. På den andra båten stod det Sea Dream Yacht Club, och det har jag hittat endel om, där man kan "segla, inte cruisa". Den kan ta 112 resenärer och hade 95 anställda om jag förstod saken rätt, så man fick nära nog var och en sin egen! Stod t.ex att "bartendern inte bara lär sig din favoritdrink utan även ditt namn!". Men, det stod inte vad denna resa kostade, och det var ju det som var det intressanta!

Det regnar. Jag klurar på om jag ska ta en kopp kaffe. Nästa vecka börjar jobbet igen, då går andra halvan på semester. Då skulle visst Poulsen läsa alla inlägg som jag skrivit här under min semester för då har hon tid, jojo, det har ju blivit några stycken! På lördag tänker jag förresten sno hem en hängmatta från G-ås, för i "G-ås 2" finns läge för den. Nu vet ni det, Bockatorpare!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards