Alla inlägg den 17 juli 2011

Av Lena Carlsson - 17 juli 2011 16:01

Idag har halv-flitiga jag klippt gräset runt huset i "G-ås 2". Det var ju så bra väder på förmiddagen så det kändes kul. Vill säga jag måste ju krångla till det ända tills det fina vädret försvunnit, men ialla fall. För jag insåg när jag ställt ut klipparen på gräset, att jag aldrig skulle pricka rätt med bensindunken. Gjorde ett halvdant försök, den bensinen hamnade på marken och över mig. Här behövdes helt enkelt en tratt! Körde in till samhället, och det fanns att köpa på ICA.

Om jag hade haft pengar som räckt, men det hade jag förstås inte. Men dt var ju också botten att gräsklippningen skulle stupa på detta (här hade dock lusten sjunkit några grader), så jag körde hem och hämtade min egen tratt.

Tillbaka i surt skick, fyllde på (bara lite bredvid!) och jädrar i havet, klipparen gick igång! Högljudd utav rackarn men den gick, varv på varv. Fast jag måste skaffa nån sorts kåpor åt öronen. När jag får nästa lön eller så.

Jag hann klippa allt och dessutom sätta tillbaka utemöblerna samt sätta mig i dem och läsa en stund, innan regnet kom. Tänkte säga i droppform, men jag menar att det kom några droppar allt ibland. Inget att jaga upp sig för, så jag lät gräsklipparen svalna så mycket det var möjligt innan jag satte in den.

Meningen var att jag skulle gett mig på konsten att elda i köksspisen idag, men efter klippningen var jag så varm så jag intalade mig att det var onödigt. Istället hämtade jag gott friskt vatten i brunnen. Jaja, nån gång måste jag ta itu med den där eldningen... Jag vet  ju att där blir trevligare och lättare att vara då!! Jag har också gjort en lista på allt jag ska ha med mig dit, såsom dukar, tratt (!), soppåse, ev en klocka... Tänkte dynor till utemöblerna med, men det känns som lite avancerat nu, det kommer nog i andra hand.

Åja, känns bra att jag klippt gräset ialla fall! Om de själva kommer dit ser de att jag försöker åtminstone, att det händer saker.

När jag körde hemåt och just kört ut ur samhället, saknade jag förresten min tratt. Kom på att den fortfarande satt i bensindunken, istället för kork. Så där fick jag köra tillbaka en gång till. I såna lägen är det inte kul att ha en tegelröd bil...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards