Alla inlägg den 6 juli 2011

Av Lena Carlsson - 6 juli 2011 08:27

Nu minsann är jag husägare dubbelt! Eller ja, jag har väl fortfarande bara ett - men den här sommarstugan i Lenhovda blev också min till slut! Jag gick ut på den sidan igår men då var den inte kvar, så jag tog för givet att den gått till de i Spanien. Men sen vid nio igårkväll ringde han Börje, och sa att mannen "i Spanien" hade så stort intresse av att sy, så han behövde el i huset helt enkelt. Så nu var det jag och ett par från Växjö kvar, och då hade jag första tjing. Och jag sa ja, så nu ska jag hyra det från första augusti (tror jag det blir) och ett år framåt!

Så nu får vi se hur det blir! I G-ås är det också folk nu, tyskar antar jag, tänk vad de kör långt kan man ju tycka nu...

Bakningen igår gick bra, nästan lite för bra.. Andra plåten bullar blev lite överbakta, för jag stängde av ugnen då och efter 8 minuter var de fortfarande ljusa. Så de fick stå inne några minuter till och vips vart de lite väl bra gräddade. Men herregud de är fullt ätbara för det! Jag förstörde dem inte helt. Jag kan kanske ta med kaffe och bullar till "G-ås 2" på torsdag och fira med? OK jag vet att det inte heter så, men jag kommer väl ändå att säga fel! Apropå det så är det synd att skogen inte finns kvar i G-ås, för nu skulle det vara kul att stå där som en älg och se vad Älmhultarna tar sig för nu när de har båda husen... Men det går inte!

Nu ska jag fixa frukost av något slag. Sen idag ska jag röja inne och köra med trimmern ute (gud vad tråkigt men resultatet kanske blir bra). Behöver dammsuga bilen med, samt planera min packning inför helgen.


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards