Alla inlägg den 28 maj 2011

Av Lena Carlsson - 28 maj 2011 17:04

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Pluspoäng till mig iaf är att Christina kommer in på jobbdatorn nu, fixade det precis innan jag gick hem, känns bra! Nu kan hon gå in där och skriva eller bara läsa om vad som hänt. Jag ska fixa henne en egen lathund idag eller imorgon (mañana). För hon kommer inte att kunna gå in riktigt som vi andra till en början ialla fall.

Natten till idag sov jag inte så mycket för jag låg och frös. Har ju tunna sommartäcket nu, och den där envisna blåsten kyler ner huset, dessutom stängde jag av värmen den dagen det var sol och glömde väl sätta på den igen... Så till slut fick jag stiga upp och lägga på mig en filt! Såhär på sommaren!!

Har också fixat en vikarie åt Sh till personalens utekväll. Bara det att nu får jag inte tag i henne själv! Men jag hoppas att hon nappar på att ta ut komp, det ska jag göra och enligt Laila går det utmärkt. Dagens andra krux är hur jag ska göra på måndag: köra hem emellan eller stanna kvar? Å ena sidan är det ju smidigt att stanna kvar. Men sen, hur roligt är det att vara på arbetsplatsen från sju på morgonen till typ 20 - 21 på kvällen? Jag tror nästan jag kör hem emellan (annars kan man åka på att hjälpa till med förberedelserna      ), kan ändå vara OK att hämta andan och se något annat en stund. Och dessutom tror jag det ändå är AMF:s tur att köra, ha-ha-ha! Apropå det så delade Christina och jag tårtbiten idag som vi fick upp igår (AMF sa att hon tog upp den till mig!).

Ikväll ska jag käka kvällsmat i P-ås. De sa inte om de skulle grilla, det skulle inte förvåna mig, iså fall är det väldigt varma kläder som gäller. Majvor hade varit på fotboll förut idag visst, hon höll på att frysa sig fördärvad. Men herregud hon är ju för tunn helt enkelt! Tror jag ska sms:a henne det...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards