Alla inlägg den 21 maj 2011

Av Lena Carlsson - 21 maj 2011 13:49

Om man ska tro en massa folk över Internet så ska jorden gå under idag, ska bli en jordbävning modell big (måste den ju bli om den ska innefatta hela världen!). Då tycker jag det är trevligt att solen skiner iaf! Kanske jag skulle sätta på radion med, för som det stod i visan: "ska det gå åt h-e ska det gå med musik!". Jag såg Wallander igår, de stunder jag inte sov alltså, så klockan blev över midnatt innan jag släckte. Jag tänkte om jorden är så exakt att den börjar skaka på sig så fort det blev idag, så skulle jag vara med. Men men, ingenting skedde förstås.

I Bibeln står ju, att den dagen Jesus kommer tillbaka, ska ett stort mörker sänka sig över jorden (och som sagt, solen skiner). Det gjorde det en gång för många år sen i Blekinge. Mitt på dagen blev det mörkt som på natten. Min morfar och jag var i skogen, det blev det inte ljusare för kan jag säga. Min mormor vågade inte titta uppåt himlen, för hon var säker på att nu var stunden inne för räfst och rättarting!

Sen kom det en liten futtig regnskur.

Idag har jag, fy och usch, varit inne på torget och handlat blommor. Så gör man väl inte!! Sånt slöseri med tid! Jag har några mörklila petunior innan, så nu ska de få sällskap av en riktigt gul en (som jag nu, som väntat, inte vet vad den heter) och en vit som jag tror är en sorts tagetes. Sen var jag så dum att jag gick och fikade, hade jag inte det utan sett mig för på torget, så hade jag haft råd att köpa en stor planta jordgubbar! I ampel dessutom, precis en sån som jag behöver! Det var redan massor av bär på den. Men, nu hade jag fikat upp endel av de pengarna.

Jag var också inne på Husqvarna och hörde mig för om vilket som är bäst av självgående och åkgräsklippare. Det visade sig vara åkvarianten, så förskräckligt dyr var den inte heller om man valde den med växelspak. Den var givetvis aningen mer avancerad att köra då, men som jag sa man har ju lärt sig köra bil med växelspak! Det fanns en tid när man inte kunde det heller (fast det är 33 år sen)! Nu ska vi se vad kusin vitamin säger om detta, min tanke är för egen del, att slippa i gräset med klipparen borta vid ormahiet. Det var inte mindre än 5 växlar, men de två högsta var enbart för förflyttning, inte klippning! Så man får inte se mig köra värsta racet när jag klipper!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards