Alla inlägg den 19 maj 2011

Av Lena Carlsson - 19 maj 2011 10:16

Jag har just gjort mig själv galen genom att installera brandvägg, virusskydd och sånt. I typ en kvart satt jag och bara glodde på en grön remsa som sakta förflyttade sig framåt och såna grejer. Jag menar min dator är ju inte den raskaste i sig själv, så det gick det ju inte fortare för. Jag hoppas nu iaf att jag är skyddad, annars poppade det upp en ruta igår (ja, den har poppat upp några dagar i rad!) att det var 2 dagar kvar, sen fanns inget skydd alls, dags för ny prenumeration! Jag fyllde i allt som jag brukar, men i år gick det inte att betala med kortet. Helt omöjligt bara! Så jag skulle betala via Plusgiro, vilket kunde ta upp till 2 - 3 veckor innan allt trätt i kraft! Ja, vi får se hur det blir. Kanske är Norton inte nöjda, då lär rutan snart poppa upp igen. Då banne mig ska jag utnyttja deras support. Hoppas de talar svenska, he-he! Annars var meningen att jag skulle kört in till stan nu, för naturligtvis måste prenumerationen betalas på Nordea. Men man kan alltid hoppas att man slipper köra iväg bara för det.

Jag menar, för sen vet man inte om man vågar använda datorn ifall den inte är skyddad - men jag kan ju heller inte låta bli att använda den i tre veckor!

Om sju minuter är det dags för elvakaffe. Sen ska jag göra några färsbiffar med paprika och vitlök i, som jag läste om i en veckotidning igår. IG och jag mumsade visserligen köttfärssås på jobbet igårkväll, istället för sylta, men hur rolig mat är sylta???

Vår ssk Jonte, tyckte att Shema skulle öppna ett mail hon fått på jobbdatorn. För där kunde ju stå något informativt om en viss vårdtagare. Som tur var hade Shema vett att inte göra det, herregud det var lite skoj och trams från mig, inget av värde! Jag menar herregud, varför skulle jag skriva viktiga saker om de boende i ett mail ??

Nu govänner är det 4 veckor kvar till semestern ! Vi som har tidig, alltså. 31 dagar.

Av Lena Carlsson - 19 maj 2011 08:21

Idag tycks Flye ha slagit in på Bättringsvägen! Han, som tigit i två dagar, kvittrar nu ikapp dessa! Vad bortskämd man är när djuren är krya!

 

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards