Alla inlägg den 3 maj 2011

Av Lena Carlsson - 3 maj 2011 14:08

Jamen hörni, hurdant är vädret?? Maj månad och snön vräker ner stundtals! Hagel och snö, iskallt verkligen, man vill ju inte gå ut... Hade jag väl inte behövt heller på min lediga dag, om jag inte måst till jobbet, men jo nu är det så för vi ska utbildas i ämnet demens. Iofs har de två andra gångerna inte varit så pjåkiga trots allt.

Bilen är jag tokig på, den säger ju till med en högt pipande när det är tid för service. Så jag tog den till ena verkstan här i samhället. Men piper om "service jetzt" gör den ändå. Noterade också när jag körde hem från jobbet i söndags kväll, 22:30 sådär, att jag inte hade några framljus!!! Jag körde hem på vinst och förlust med hjälp av

1) kännedom om vägen!

2) parkeringslyset

3) de vita strecken på vägen

Det var inte något jag vill göra om särskilt ofta!!! Hade inte klockan vid det laget varit 22:38 så hade jag svängt in i B-torp och frågat om de ville köra före eller nåt. Funderade också allvarligt på att vända tillbaka och stanna på jobbet över natten. För det var riktigt kymigt längs skogspartierna. Hade det kommit ett vilt djur så hade jag inte sett det t.ex

Apropå det, så såg jag en älg i Gulebodatrakten när jag körde hem från Blekinge då på Valborgs. Ett älgakliv över diket och den hade stått på vägen. Men det var en ko, och som jag har sagt förut så har de mer trafikvett än tjurarna.

Idag har jag plockat två buketter vitsippor, den ena behöll jag själv och den andra fyllde jag ut med blåborrar och lungört och satte på kyrkogården. Där hade påskliljorna nästan gett upp, men det hade de på de andra gravarna med, så det var inget. Får ta ett ryck nån dag.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards