Alla inlägg den 10 maj 2011

Av Lena Carlsson - 10 maj 2011 12:50

Igår hade jag ju som sagt bilen på Dyra Verkstan. När jag sen skulle hämta ut den, he-he, hade jag glömt att de hade middagsstängt just då. Men så var det. Så jag fick i all hast springa ifatt bussen, hej och då! Sen ägnade jag hela resan åt att undra hur jag skulle komma hem? Slutar man 22:00 kan man snarare lugnt räkna med att inte hinna med 22:10-bussen. Men som tur var fanns det en B-åsbo som jobbade till 22. Ibland ska man ha flax.

Nu är iaf bilen fix och färdig, inga mer pip om "service jetzt" och lamporna lyser. Det är skönt bara det. Och lönen är snart slut... Fast från Billiga Verkstan får man bara en räkning endera dagen, så den vet jag inte hur hög den är. Det gamla hederliga problemet bromsklossarna var iaf näst intill fastrostade - bromsar jag för mesigt igen? Hade samma på Felician! Så går det när man släpper gasen långt innan själva stoppet och gliiider fram!

Idag har jag, förutom att hämta bilen, också köpt de batterier jag glömde igår (fast de stod på lappen) och satt i. Har tagit ut alla mina solcellslampor, gamla som nya, samt mina harar och trädgårdstomte. Sen har jag varit på kyrkogården och planterat sommarblommor, kan ju säga att jag var överlägset först! Alla andra hade penséer! Hoppas jag kan ta det lugnt ett tag framöver nu, om jag vattnar flitigt ska det nog gå. Såg ingen orsak till att sätta penséer igen (eeh...de förra blev dåligt satta av mig och inte så vattnade, så...). Egentligen vet jag att folk tycker, att jag borde ta några av mina tulpaner i trädgården och ha i vas med, men de är ju så förtvivlat fina där de står...!

Så fort jag fått ut alla mina solcellslampor, gick solen i moln, förresten.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards