Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Lena Carlsson - 18 maj 2011 22:09

Nu har jag kommit hem från jobbet, och hur fann jag då min fågel? Pigg som en lärka! Ingen uppburrad, sovande undulat, ej heller liggande upp och ner på golvet, utan en smal, slät fågel med stora, pigga ögon. Har jag lärt dem att vända på dygnet, eller? Jaja, så nu kommer jag mig inte för att hänga över dem än... Men hur i hela friden ska jag vända deras dygn rätt igen?? OK, förvisso kommer det en och annan blinkning nu med, men ändå! Och who knows, de kanske är vakna mycket på nätterna.

Annars har det inte hänt något sensationellt ikväll, som Ingeborg sa så gjorde vi det vi skulle och vad kan man mer göra.

Nu har jag gått en rond med Symantec / Norton. Att det ska vara så rackarns svårt att förnya prenumerationen på virusborttagningen! Himla invecklat, har inte för mig att det brukar vara så krångligt!

Nu kvittrade förresten Flye! Har jag inte hört på flera dagar! Midas har satt sig på sovgungan.

Av Lena Carlsson - 18 maj 2011 10:04

Nu när jag slutat oroa mig för mig själv, blir Flye konstig. Sitter mest uppburrad och sover, vilket absolut inte är ett bra tecken för en undulat! I går kväll stängde jag båda dörrarna nästan helt till rummet, så de skulle få en god natts sömn kanske, och på morgonen var han som en ny fågel! Men nu är det sådär uppburrat igen, sitter på ett ben och blundar... Jag vet inte vad jag ska tro.

Undrar återigen på, ifall jag ska ha kvar Midas ifall Flye går bort. Filippas familj t.ex är ju väldigt glada för mina fåglar. Ja, vi får se framåt. Naturligtvis vill jag inte vara helt utan husdjur, men det är jobbigt när de dör, och en ny undulat måste egentligen skaffas in samma dag. Och den gamla ska begravas hedersamt... Dessutom är jag ju inte så mycket hemma hos dem som man bör.

Jag undrar ibland vad det är för virke i Midas, han bara tuffar på, har under sina år överlevt flera "sambos"! Jag trodde det kanske var samma virke i Flye, men det var det väl inte då... Det värsta med sjuka fåglar är, att de inte visar något förrän det är försent. Andra djur som hundar och katter och sånt, har man ändå en chans att ta till veterinären och göra ett försök att fixa till sjukan.

Just nu sitter de och putsar fjädrarna. Men om jag går härifrån tror jag Flye sätter sig och sover igen. Suck suck...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards