Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Lena Carlsson - 22 mars 2011 15:22

Detta skulle jag skrivit förra veckan! I lördags då, skulle min morfar haft namnsdag om han nu levat. Josef. Men å andra sidan vet jag en ponny som heter det, den brukade tävla i Rödje förr och den vann. Lite roligt tycker jag!

Och idag har Kennert i P-ås namnsdag. Ska jag göra något åt det eller. Känner inte för att köra dit egentligen, har skickat ett sms.

Detta är, som jag skrev i rubriken, sånt som bara är roligt för mig, antar jag!!   

Och på fredag är det våffeldagen, för så till vida jag inte är däckad i förkylning överväger jag att bjuda hit Vardes. Grejen är att jag nästan borde göra det idag, men nu vet jag ju som sagt inte hur det går med halsen. Hm!

Av Lena Carlsson - 22 mars 2011 14:44

På min väg hit till denna sidan, läste jag på msn, att isbjörnarna nu tvingas äta upp sina egna ungar, för det finns inte mat åt dem längre. Det var också en bild på en stor isbjörn som ätit upp allt utom det lilla huvudet på en mindre isbjörn.

Kul att äta upp ungarna, någon?? Kan jag kanske ha som ny omröstning... Svarsalternativ 1) jajamen!, alternativ 2) nej föredrar normalkost, alternativ 3) ha-ha Lena vad du är rolig jämt!

Omröstning två: jag har fått ont i halsen idag. Tycker jag att det är roligt? 1) ja 2) nej.

Med den första omröstningen om nallarna (det kanske jag inte skulle säja om jag mötte en på isen, men...), menar jag: är det fel i bollen av mig att reagera när de far illa? Är det inte mer normalt i huvudet att bekämpa när människor far illa? Jag är ju ändå inget djur själv? Och vad gör jag för att minska nallarnas lidande: inget, för jag vet inte riktigt vad jag kan göra. Eller jo endel vet jag, men inte hur jag ensam ska kunna bromsa upp så att isen slutar smälta. Detta kan vara början på undergången, eller har den hållit på länge, i vissa delar av havet har ju fiskarna försvunnit.

Igår kväll tänkte jag, att imorgon är jag ju ledig, då ska jag ha årets första sjöfågel-otta i Lerike! Det har jag haft förr, fast det är flera år sen nu. Såna ska man ha tidigt på morgonen, så jag ställde klockan på ringning 05:15. Orkade jag upp då? Nej, jag vet inte ens säkert att jag stängde av den! Men sen frampå dagen blev det ju sol och +10 grader, och jag ut. Körde till Lilla Heda, har ett ställe på en bergknalle ner mot sjön där. Tog med en bok. Men där blåste svinkallt! Jag hittade inte lä någonstans. Så jag körde till B-holms badplats istället, denna alltid pålitliga plats. Jo, där var lä. Men överallt, och jag menar överallt, t.o.m ute på isen, var det högar av djurspillning! Kvittar var man tänkte sätta foten så var där en hög efter rådjur, hare och älg. Det var älgen som varit ute på isen. Så enda trevliga stället var inne i bilen. Jag antar att denna tripp inte gjorde min hals bättre. Det är nog bara att invänta en vårförkylning, hoppas den blir som IG:s då och bara varar två dagar!

Ja *suck* hörni. Naturligtvis var det fel inställning att sitta vid sjön och läsa en lånebok, andra sitter hemma i soffan. Nu ska jag leta rätt på en annan blogg, började leta försent igår, usch vad jag är trött förresten. Aj min hals...

Nu är det sol från klarblå himmel ute igen, när jag var ute var det moln emellanåt...





Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards