Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Lena Carlsson - 17 mars 2011 15:48

Idag har jag bakat: ett par småkakor, Bananbåtar och Sävsjökakor. Så nu väntar jag bara på att de sista ska kallna och så ska jag ta en kopp kaffe. Mums! Fast jag fuskade lite med Sävsjökakorna, det skulle varit rödvinbärsgelé som fyllning men det hade jag ingen, så jag tog lingonsylt. Det drabbar väl bara mig själv.

Vädret är rätt bra idag för bakning just. Fast när jag bakat så gott som klart, gick jag ut en runda, och det var rätt skönt det med, fast det bara är 1,3 grader plus ute. När jag gick genom samhället tänkte jag på, att nu är det fulast möjligt ute, nu precis före våren. Snövallarna är svarta, grusiga och skitiga och allt skräp som kommit upp ur borttöad snö då! Massor! Isfläckarna är lika grusiga och smutsiga de, men hala ändå.

Å andra sidan blommar snödropparna runt huset! Det gör de i Blekinge med för övrigt. De är tuffa! Eller de tycks ju trots allt tycka det är nån idé att komma tillbaka varje år av någon anledning. Jag tänkte förut på, ifall jag ska vårräfsa löven från i höstas, eller vänta tills det är dags att klippa gräset. Åja, det löser sig väl en dag. Nu undrar jag vad jag ska ha till kombinerad lunch / middag. Inte en aning har jag. Tänk att man inte ens är sugen på något... Däremot fick jag tre fönsterkuvert idag, och det roliga var att två av dem var pengar-in! Hade jag inte väntat mig! Det var ändå en ljuspunkt mitt i allt. Pengar-in är alltid populärt!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards