Alla inlägg under augusti 2009

Av Lena Carlsson - 6 augusti 2009 17:21

Idag vaknade jag i vanlig tid, sådär vid 05:00...det var en vacker morgon full av dimma med solen på väg upp, så jag fixade min frukost och styrde kosan mot Heda. Tänkte äta frukost ihop med Ramona om de var i den änden av hagen, men de var de nu inte. Den är visst deras sovplats, väldigt vad de är morgonpigga då!!  /:-O / Så jag fick vända, och då...ja. Framrutan blev vit av dimma och så solen på det! Jag såg ingenting! Det blev att kliva ut och se om det var någon mer på vägen, innan jag tog mig ner för åtminstone den första backen! Sen körde jag till sjön och det gick bra att sitta där med.

Det har varit 26-27 grader varmt idag, och allt klokt folk har suttit ute och solat. Jag med en stund, men det blev för varmt  så jag gick in. Ringde mitt ärende till A-C Svensson, hon var med för varm och hade gått in för att baka! Så då kokade jag några burkar sylt. Kan ändå inte bli mer än varmt! Ikväll ska jag koka en "Gryta från Norrgårde", den lär sprida en ljuvlig doft i köket, vilken jag tänkte förära grannarna genom ett öppet fönster! /:-) /.

Läste i Se&Hör att kungen skaffat nya badshorts. Det var värst. Stod att "de satt som gjutna". Så överraskande det med! Kanske kungen provat dem innan han köpte dem?

Överväger att köra till Pilås sen för att bada, och ta med den väldoftande grytan. Med förevändning att hälsa på Lisa (kissemissen)!

Av Lena Carlsson - 4 augusti 2009 17:51

Ramona beslöt efter moget övervägande igår kväll, att hon led av koskräck. Så naturligtvis kunde vi inte beskåda Libbhults ängar, det var ju där De Farliga gick. Eftersom vi då fick en mastig uppförsbacke framför oss fick jag stå i fältsits, och det tog Ramona som ett tecken på full fart framåt. Ifrån de där Farliga kossen som ju kunde börja jaga oss!

Ikväll går det en sommarvikarie och en Ung i vården på jobbet.

Jag har just mailat Majsan och frågat ifall hon vill komma hit och klippa 56 meter häck. Det kan jag väl inte tänka mig annat än att hon gör.

Jag gruvar mig redan nu för de stötar jag fick igår, av hästhagens elstängsel. De gjorde ont. Och Ramona vägrade gå in genom grinden sen, för hon var rädd att få fler stötar.

Av Lena Carlsson - 3 augusti 2009 16:20

Jisses, hur ska man orka rida idag? När det är så kvavt och varmt att jag knappt orkar flytta mig själv ens en gång?

På onsdag ska jag jobba 7-14 på Blå. Ihop med Britt-Marie och Christel. Hoppas inte att jag ska ta rapporten, hur skulle det gå. När jag tänker på det så börjar det framstå som dumt att jag gav mig på det. Någon kunde ju tagit det som är van vid det. Jaja, vi får se på onsdag kväll vad jag säger då.

Just nu har jag ont i huvudet mest.

Med hopp om en åskfri natt.

Av Lena Carlsson - 2 augusti 2009 21:52

Jag skulle bada i sjön ikväll men så fegade jag ur...

I fredags bakades det banankaka på jobbet på eftermiddan, men den hann inte svalna så den kunde serveras innan jag gick hem, så jag bakade en själv. Man får inte vara bortkommen. Den blev förfärligt mumsig får jag säga det själv! Det var inte utan att jag skänkte en viss hembakat-sugen Rosita en tanke.../;-) / På jobbet sa de att jag var tvungen att klippa gräset på fredagskvällen för på lördagen skulle det regna, men jag tyckte att jag orkade inte. Jag chansade, och visst fick jag rätt. Lördagen var som gjord för en dag i trädgården. Det blev mycket gjort!

Söndagen skulle ju bli regnig, så då passade det bra att städa inne... Men den blev ju lika solig den! Jag städade i alla fall, det var tvunget. Mitt i allt ringde en person från Solen och ville ta min kväll den 30:e - mot att jag jobbade ikväll!! Det hade jag ju liksom inte tänkt mig. Denna högsommardag, och jag skulle jobba... Nåja, jag gjorde det. Det var vamt och svetten plaskade om mig, så när Majvor sa att hon tänkt sig ett kvällsdopp lät det så härligt så jag tänkte att det gör jag med. Hela vägen ut till Böksholm kände jag på mig att jag borde inte göra det, och när jag kom närmare kände jag att jag absolut borde vända - men det gjorde jag inte. Förrän jag kom till badplatsen: där stod en ljus stor bil och en liten med buckla. Dessutom luktade det rejält av brandrök. Inte grillrök utan brandrök. Jag vände på en femöring. Där är så mycket träd och buskar att det är läskigt liksom! Man vet aldrig. I Braås är det minsann likadant. Varför måste det vara så lummigt? Så jag fick köra hem och duscha. Suck suck.


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards