Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Lena Carlsson - 22 augusti 2009 17:13

Jag var inne på torget idag och köpte lite blomster, som jag planterat ute istället för de vissna elände som fanns i krukorna. Sen gick jag in och satte mig att läsa Magnus Ugglas blogg-bok, vilken hade till effekt att jag somnade som en stock. Tack Uggla, det behövdes! Som Farbror Melker sa,det är skönt att sova. Synd bara att man inte märker av det under tiden man gör det.

MU skrev bl.a om Persbrandts avhopp från Dramaten (inget nyskrivet med andra ord), och nämnde då förstås också Janne och Marie (M-sjö och G-zon). Ett mycket väl valt ämne, måste jag säga. JM är en go' gubbe, både si och så...! Kramgo och... Fast MG har nog inte samma inställning som jag. Nej nej, då har hon väl inte det. Han är kanske inte lika lattjo lajban att leva med i vardagen alla gånger, tror inte ens jag.

Vad var det jag skulle säga mer tänkte jag? Jo, jag har en nyköpt burk surströmming i bilen. Men än har inte någon velat dela den med mig. Vad i hela friden människor!! det värsta jobbet är väl mitt va! Jag ska ju öppna burken! Kan ni säga var nånstans jag ska göra det??



Av Lena Carlsson - 22 augusti 2009 08:36

Usch höll jag på att säga, idag steg jag upp kvart i fem för jag fick inte ro innan jag fyllt tvättmaskinen och satt igång den. Sen hade jag en stor disk igen (verkar som jag aldrig diskar men jo, det gör jag. Emellanåt också!). Jag bakade en sockerkaka med äpplen i igår (den fastnade i botten på formen) och så en Marängäppelkaka. Då blir det mycket disk bara! Jag antar, Rosrot, att du inte är lika intresserad av disken som av det jag bakat?

Vid sextiden hängde jag av Kung Midas och Flyes bur, men de är så trötta idag att de varken orkar röra sig eller kvittra. Stackars fåglar. Grannens Filippa däremot är lika pigg som vanligt och vovvar på.

Nu ska jag fixa till mig och sen ska jag in till torget i Växjö. Ska ha lite höstblommor att sätta ute. Jag gjorde förresten lite äppelmos med igår. Tyckte det hade dunsat ner så många äpplen. Jag delade dem ute, i ett var det en mask och i ett annat en tvestjärt, annars var det lugnt ini äpplena.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards