Alla inlägg den 28 september 2011

Av Lena Carlsson - 28 september 2011 21:25

Bondmoran A-Ch ser inte Morbergs matprogram eftersom han avlivar djur. Att de själva slaktar grisar o skickar nöt till slakt... Jaja.

 
Av Lena Carlsson - 28 september 2011 17:47

Precis när jag kom in på själva bloggplatsens hemsida, så hängde sig datorn. Det är andra gången detta händer! Det börjar bli typ enformigt och tråkigt och man undrar ju vad det beror på. Och så slocknar allt och jag blir utelåst.

Mina stackars undulater vill gå och lägga sig (bli överhängda), och jag vill se dem en stund till. Kan  de inte vänta i tjugo ynka minuter till?

Imorgon är jag ledig inför helgen, och då har vi möte på jobbet, så jag måste dit ändå. Blir väl en ny vända konstiga märken i medvinds almanacka. Frågan är om jag ska vila på förmiddagen, eller springa runt med gräsklipparen och vila efter helgen istället... På fredag ska ja jobba 12:30 - 22, då lär dt inte bli något gjort i trädgården då heller. Klumpig jag är... Allt det där jag så malligt avverkade ligger kvar, för jag måste också hyra bil och släp och vilken dag då???

Har jag gjort någon nytta på jobbet idag då, tja, jag ringde ett telefonsamtal nu i eftermiddag. Och så skickade jag en massa sms till Poulsen, de sista tänkte egentligen både Sus och jag skicka, men så fegade hon ur... Kom att tänka på telefonräkningen... Jag tänkte annars att vi skulle skickat samtidigt, då du K! Då hade du fått att göra med att svara! Sus tyckte förresten att min sms-signal var bra, det är en vissling. 

Det kom reklam en dag från några som kallade sig mkef, de gjorde både städningar och trädgårdsarbete. Kanske de kunde köra undan det? Kostnad som kostnad. Så slipper jag själv balansera omkring med en okänd bil med släp. Tror jag ska gå in på deras hemsida iaf, det är väl inte farligt. Och så får man utnyttja RUT också, jag som är så förtjust i ROT! Hih, det får man inte om man kör själv!

Igårkväll snodde jag mig hem för att se den senare delen av Idol. Sen varade den bara 5 minuter. Jag missade när hon från Blekinge sjöng (hur kunde jag!!??), jag missade henne i snabbreprisen och jag missade henne i snabbisen vid 21:55. Helt otroligt, hur kunde jag svika Blekinge så.


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards