Alla inlägg den 14 september 2011

Av Lena Carlsson - 14 september 2011 16:47

Nu har jag suttit en massa timmar framför datorn bara... Varför det då, jag har ju inte bloggat ialla fall! Nej, jag har installerat en massa nytt, och det tar tid och evighet när jag ska göra det, eller det tar tid och evighet ens innan jag fattar vad jag ska göra. Och hur. Men jag behövde inte ringa supporten en enda gång iaf, he-he, "ingenting är omöjligt"! Bara mer eller mindre tålamodsprövande.

Så de där rosorna har jag inte klippt ner än. Det började med att jag skulle ringa, och då var den fasta telefonen stendöd. Jag utgick förstås från att jag inte betalat räkningen, fast det hade jag. Och sen var cirkusen igång. Men innan jag blev framkopplad till rätt person, kom jag på felet själv: jag skulle ha kopplat in det här till datorn igår. Larmet fungerade inte heller hundra, det går ju på telefonen. Ja, och så går telefonen via datorn!

Så jag har haft en ganska nervös eftermiddag, dels om jag alls skulle klara det, och sen med den röda rutan "Datorn är hotad", blir ju det när man måste ta bort det gamla skyddet och det tar tid att installera det nya. Men nu ska väl allt bara på plats hoppas jag!! Och det är ännu inte försent att gå ut och klippa, så det så!

Av Lena Carlsson - 14 september 2011 09:06

Ja, jag skulle dra upp persiennerna åt fåglarna förut. De har varit nerdragna hela sommaren, för annars steker solen rakt på pippiarna och det är inte populärt. Men då råkade jag riva ner, eller hur det nu gick till, en pelargon som stod där, och den fanns i en rätt stor ytterkruka i rätt tjockt porslin. Krukan höll, och det gjorde förvisso foten med som den landade på... Men det gjorde ont!!! Jag fick halta runt tre varv i huset, ivrigt jämrande och ojande.

Pelargonen klarade sig också hyfsat bra.

I förrgår lyxade jag ju mig med att sluta redan klockan två, och när jag kom hem tog jag med bilen på spa-upplevelse. Den fick både framdäcket pumpat (där var verkligen väldigt lite luft), ny lampa i baklyktan och dessutom påfyllning av bensin. Den måste ha undrat vad som flög i mig!

Natten har varit klarvaken, tråkigt men nu var det så. Försökte hitta något roligt att tänka på men det gick inte heller, tänkte på jobbet bara. Aja är man dum så är man.

Och Katia håller på, hon skulle visst stanna ett dygn till sa de. Ja, jag körde in till Norremark idag på morgonen, det var inte meningen men nu blev det så, och då hörde jag på radio. Åh, innan jag ens hunnit ut till Växjövägen hade de spelat Sveriges bästa rocklåt "Jag ska köpa vingar för pengarna"! Sen följde"Give a little bit", och så en till lika bra men som jag inte kommer på namnet just nu, men det är en riktig såndär wqke-me-up. Lagom vid Norremark kom "Kärleken är evig". Ovanpå detta spelades "I will be popular"  inne på Coop.

Från början var det meningen att jag skulle ligga länge, och sen gå ner till affären här och handla. Men nu när jag var vaken typ jättetidigt så varför pressa i tre timmar till... Så nu har jag haft en riktig helg-frukost. Ohyfsat? Ja, verkligen, sånt har andra på helgerna, det är sant. Men den gjorde inte ont att äta kan jag lova! Apelsin  + granatäpple med keso - vaniljsocker - kli - linfrö, en smörgås, lite yoggi med min müsli som är riktigt tuggedryg, samt juice och chokladkaffe (mjölk +socker +kakao samt bryggt kaffe), blir sorts café au lait. Skulle varit Pucko enligt receptet, men fick inte av mig att köpa det. Ja, så avslutade jag det med en halv grape och en halv kopp kaffe! Nu klarar jag mig till ikväll, lätt, vilket är meningen också!

Nu ska jag göra ett nytt försök att dra upp persiennen.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards