Alla inlägg den 15 september 2011

Av Lena Carlsson - 15 september 2011 19:17

Idag har vi varit iväg 4 stycken plus en från Växjö, på utbildning i Ängelholm. Datautbildning. Jag slapp köra, det uppskattar jag särskilt! Det är ju alltid lite lagom kul att göra sånthär en ledig dag, men utbildningen var lärorik och tiden gick fort. Nu ska man inte förvänta sig att jag kommer att spruta nya läror runt mig hela helgen, för jag måste köra det några varv på datorn för mig själv först. Sen kanske det kommer poppandes lite då och då!

Jag vet att det är dumt att jag fungerar så, finns det medicin mot det? Jag menar, har andra människor varit iväg så går det rakt in i huvudet på dem, och de delar genast med sig till de som vet mindre då. Men jag är lite pucko så med.   

Igår kväll hade jag efter ett antal timmar kopplat datorn till nåt nytt hoppsan från Telia, ja, bredbandstelefoni heter det ju! Tror någon människa då att jag klarade detta? Nej, det gjorde jag inte. Den fasta telefonen är stendöd, och den drog larmet med sig i fallet. Jag ringde och skulle skälla på Telia, men dels fick man inte prata med någon, de hade ju stängt för länge sen, och dessutom "felsökte de på mitt telefonnummer och fann inga fel". VAD GÖR MAN?? Så imorgon ska jag in till Teliaaffären igen och gorma på dem!   

Jag blev så arg igår kväll att jag valde på, om jag skulle brista i gråt av ilska eller skälla på någon (helst T). Så jag ringde till B-torp och fick låna deras dator för att skicka ett mail eller något till T:s kundtjänst. Eller allra helst chatta med dem, men herregud för det var det 50 minuters väntetid! Jag ska nu göra allt för att få byta tillbaka till mitt gamla abonnemang. Jag har brutit sådana avtal förr, jag vet att det går.

Nu börjar strax "Halvåtta hos mig".  Apropå det, frågade jag Shema om hon skulle se "Fångarna på fortet"  på lördag. Inte helt oväntat skulle hon inte se det frivilligt iaf. Fast hon ändrade ansiktsuttryck när jag sa, att döttrarna Montazami skulle vara med. Så vem vet, hon kanske överraskar sig själv? Hi-hi!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards