Alla inlägg den 24 september 2011

Av Lena Carlsson - 24 september 2011 13:29

Så har jag då äntligen klippt av den där sneda luggen! Gick till gamla vanliga stället, och fick en manlig frisör den här gången, har jag inte fått förut! Han var inte av svensk härkomst, kvittar ju lika men nu var han inte det, och var både mjuk och charmig. Förstod precis hur jag menade, och resultatet blev så himla bra!! Och klippte sååå försiktigt eftersom det var så nära ögonen som det var! Jag tänkte det, att sånadär mjuka människor kan personalen (inte bara de boende där vi jobbar) också behöva ibland!! Jag var totalt lycklig när jag gick därifrån, endast tack vare denna frisör, som absolut hamnat rätt i livet!

På vägen ut såg jag en affisch som jag tycker att ni ska nappa på! Den första oktober kan du bli Modell för en dag, och det är bland det roligaste man kan ta sig för! Tänk nu inte "jag är för ful", för först kommer man till en proffesionell sminkös, och här fixar de även håret (det gjorde de inte i Sthlm), och sen får man komma in till en professionell fotograf och bli plåtad, och så får man ett foto med sig hem!! Det är i Tegnérgallerian kl 12 - 16.

Tänk på, att mig förvandlade de så inte ens mina närmaste har trott att det är jag på bilderna!!

Efter friseringen var klockan tio i elva, lagom med fika. Sen gick jag på torget och köpte två stora krysantemum (vinröda) och en kalmarflundra. Vet inte hur jag ska tillreda den men det löser sig väl. Jag har ju en bok i ämnet fisk, skriven av en "go gubbe" från Västkusten, en fiskare. Jag har också kokat gröt, nja, den ingår i ett brödrecept och jag glömde koka den på morgonen. Det är såndär som ska röras ihop och sen stå i 10 timmar.

Ja, och vad som händer sen i eftermiddag vet jag ju inget om!! Och vad jag gjorde igår eftermiddag ska jag inte orda om, det blir bara tjatig upprepning... Men det blev akut hårtvätt pga två fästingar när jag kom hem i alla fall!



Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards