Alla inlägg den 19 september 2011

Av Lena Carlsson - 19 september 2011 18:08

Nu har jag varit lite stollig på nätet en stund - jag vet inte hur länge som väl är - och jag tänker inte tala om vad jag letat på! Men det är inget farligt så, snarare löjligt... Så typiskt mig. Aja.

Jobbat helgen klar, nästa gång är det de andras tur! Skulle gjort nytta för mig i trädgården men har ju suttit av tiden här... Nåväl, jag hinner fortfarande ut om jag vill. Men det känns inte alls som måndag idag, jag är ju nästan ledig imorgon! Helt ledig ska man aldrig vara, vad ska man vara det för. Idag fifflade jag lite med tiden när jag skulle gå hem, ja, några minuter innan så skulle jag hjälpa en boende till sängen. Tanten hamnade ytterst, och då snackar vi ytterst, på sängkanten, vi försökte båda två att hon skulle komma upp men till slut fick jag sätta henne på golvet. Sen vet ni hur man gör, detta tog sin tid. Och så hade såväl AMF som IG för sig att jag inte slutade förrän tre, så vi la en till efter det. Sen var klockan fem i tre när jag kom ner, så då skrev jag i datorn om tanten som föll, och sen lite till... Och vips hade jag lagt på en halvtimme. Ha! Alltså jag menar en halvtimme från halv tre.

Nu fick jag en liten tanke - hi-hi-hi, ha-ha-ha ja du milde men det vore säkert kul...! Vad? Nej, det är helt privat! Ha-ha-ha-ha! Undrar hur det skulle sluta, ho-ha-ha-ha....

Jag vill ut i skogen och, ja ni vet vad man gör där, men då blir det en massa hoppande och vrålande igen när Fästing-fia eller vad jag ska kalla mig drar på mig en massa ohyra igen.

Nu väntar jag som vanligt på att bröddegen ska jäsa. Den ska jäsa 2 - 3 timmar, men vem vet, jag har suttit så länge att den kanske är klar... Nej, det var den inte! Det blir lagom klart till att "112 på liv och död"  börjar, alltså jag ska inte börja baka ut den då, utan då ska den vara i ugnen! Den bakas på kallt vatten, men jäst har den, jag kollade just!

Jag låg vaken hela natten tills idag, inte undra på att jag får fnoskiga tankar nu. Försökte fördriva tiden med att tänka på roliga saker då, men hjärnan var för trött. Eller så blev det lite för roligt och invecklat. Aja det kommer fler nätter.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards