Alla inlägg den 16 september 2011

Av Lena Carlsson - 16 september 2011 12:58

Nu är då äntligen allt som det ska vara!! Det vill säga, jag har bytt tillbaka datorn till det (fungerande) system jag hade förut, allt är tillbakakopplat igen... Man ska inte alltid förakta det bakåtsträvande! Jag fick äntligen tag i Telia, på felsök var det plats nummer 29, men i kön till abonnemang var jag nummer tre...säger inget mer... De sa ialla fall, att när jag hade larm skulle jag inte ha bredbandstelefoni! Man kan ju, såhär i efterhand, tycka att jag kunde tänkt på det själv då i affären när jag gick med på det. Men å andra sidan kunde han som stod i affären, också tänkt på det, för hur det är så vet ju han mer än jag om det hela.

Och så har jag klippt ner mina rosor, de vilda! Att de var inte bara vilda utan sjövilda bevisas av, att jag fick använda såg! Det blev sågspån på marken, så tjocka och grova var "stammarna"! Fast de som sitter fast i taket har jag inte kommit åt, stolen var för låg och stegen för lång... Klurar vidare.

Bra att det här med Telia löste sig per telefon, så jag slapp köra in till stan. Saving petrol! Nu ska jag göra mig redo att åka och jobba. När jag ringde till Telia sa jag förresten att "före helgen gick jag på ett.....". Men det är ju för jösse namn helgen jag har framför mig! Men har man nu varit ledig två dagar, och så ska gå på fyra dagar nu, visst tror man att helgen just passerat, och att det är måndag i morgon?

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards