Alla inlägg den 7 september 2011

Av Lena Carlsson - 7 september 2011 23:10

Har jag förresten talat om att jag fick tillbaka på skatten?!

29 kronor fick jag!!!!!!

Som jag ska spendera dem, som jag ska placera dem!

Ja, det vore faktiskt festligt att placera dem, och se ifall de växer. Tjugonio spänn...

Av Lena Carlsson - 7 september 2011 22:07

Har ni hört det senaste, ja det har ni förstås, att Stefan Liv och ett helt hockeylag har omkommit i en flygkrasch. Tänk vad hemskt egentligen: ett helt hockeylag på en gång, försvinner bara sådär, så många, först finns de och så vips finns de inte. Och så sjukt i sammanhanget att heta Liv i efternamn...

Det brukar ju ofta vara så, när saker händer ute i världen annars, att svenskarna klarar sig. Eller det var inga svenskar inblandade. Men nu ser man att inte ens proffsen klarar sig när det smäller.

Och vädret till det, höst höst. Igår var jag småflitig i trädgården, sågade ner en massa slye, avläggor från häcken som fått växa sig för stora. Det är helt otroligt, de kommer upp som tunna trådar, och slutar som enorma, nästan groteska, stammar! Imorgon ska jag ge mig ut på jakt efter en yxa, för inne i rosbusken är det för trångt för sågen. Nån förresten som har något tips på vad jag ska ha på mig när jag jobbar inne i rosbusken? Efter det har jag väl bara lite krafs vid garageväggen och sen runt plommonträdet kvar. Ja, och så rosorna som gett sig iväg genom taket på uteplatsen förstås. Sen får vi se om jag är så hurtig att jag kniper det lilla körsbärsträdet med själv, eller överlåter det till nån med motorsåg. Sååå himla tjockt är det ju inte!

Igår kväll klippte grannen Bladh gräset, medan jag såg på "Halvåtta hos mig". Då tänkte jag att "det måste jag göra imorgon, annars ligger jag efter". Men som sagt, idag när jag steg upp så öste regnet ner.

Vill förresten påpeka, att Bockatorpar'n har inte skrivit ett enda inlägg på 3 veckor. På den tiden har jag hunnit med 12 stycken!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards