Alla inlägg den 1 september 2011

Av Lena Carlsson - 1 september 2011 20:00

Idag har jag då äääääntligen klippt mig! Vet inte om jag är helt hundra nöjd, men som sagt klippt är jag. Var lite komiskt, jag ville bara ha det kort och uttunnat, men frissan ville klippa det på samma sätt som hon klippt förra kunden! Jag hade ju inte tittat särskilt mycket på hur det var, men nu blev det så. Det är inte utan att jag tyckte att det lät så som att den andra kunden, som var där samtidigt, också blev klippt så! Var det frillan för dagen, eller?

Hon visade hur jag skulle svepa undan luggen elegant, men då var det ju en massa jox i håret så  då  gick det bra. Men när jag tvättat bort joxet typ imorgon, tror jag nog att luggen är som vanligt. Jag har redan nu satt i ett spänne, och jag tror inte att hon tog särskilt mycket av den... Och det är ju luggen man har ont av när den växt ut, ialla fall jag.

Sen köpte jag mig i all hast ett par gråa långbyxor, jag har helt enkelt ont om brallor helt plöstligt. Jag tror att jag bara äger ett enda par jeans dessutom! De hade gråa brallor på Åhléns, men de skulle tvättas i 30 grader, det är för lite tycker jag. Så jag satte igång ett lopp från ställe till ställe, till slut hittade jag ett par hyfsade på H&M, då var klockan kvart i tre och bussen gick vid tre. Men som hon i kassan var snabb av sig så hann jag. När jag kom hem och gick mot ytterdörren, hörde jag ett "oiit-sch" duns bakom. Det var ett stort fint äppel som susade ner ur trädet, tack trädet! Roligt att hinna före sniglarna!

Förut kom de i P-ås, de ville se den nya mattan jag lagt in i köket. De stannade typ 5 minuter, jag som trott de skulle stanna på kaffe ialla fall. De var nöjda med mattan hur som helst (vad skulle jag annars gjort?). Själva har de varit till Fellesons idag och kikat på nya fönster. Underhållsfria i aluminium. Det önskar jag att jag med tänkte på innan jag målade om mina, men nu kom jag på det först efteråt. Jag hade tänkt tala om att jag lurade dem igår, jag ställde bilen nere vid sjön och gick upp och pratade med Görgen bara. De sa inget om det, så kanske de inte vet det. Men ja, så sa vi något annat nu ikväll och då blev det inte att jag sa det.

Ojdå, om tio minuter är det "Kniven mot strupen",  det hade jag tänkt se. Får skriva mer en annan dag! Jag glömde förresten min idé om att köra ner till Blekinge idag, jag tog bussen till stan! Kom på det på hemvägen...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards