Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Lena Carlsson - 19 augusti 2011 06:31

Igår var jag nere i världens-bästa-härligaste G-ås! Dvs jag skulle inte gått fram till husen egentligen utan hållit mig i skogen var meningen, men sen gjorde morgon- och förmiddagskaffet sig alltför påmint...

Iaf! Jag skulle leta dessa gula ni vet, så jag knatade ut i skogen med en papp-påse, men istället kom jag på lingontuvor. Mörkröda! Det gick bara inte att motstå, så det blev en promenad tillbaka till bilen för att hämta en plastpåse.

Ja, så nu har jag befriat skogsägaren från en massa lingon, så han slipper tänka på att de står och blir för gamla! Jag befriade honom också från en skock gula svampar. Efter detta började jag bli hungrig, så det blev ännu en promenad tillbaka till bilen, där jag hade en banan. För att vid detta tillfälle nu vara rationell, tog jag även med mobilen för att kunna ta kort på de lingonröda tuvorna. Men där i var minnet fullt, så det blev inget. Hade annars tänkt skicka det till IG, för jag vet att hon också skulle ut och leta lingon. Tänkte skriva, att hittade hon inga så gick det bra att komma till Blekinge.

Som sagt var, när jag länge plockat hade nöden ingen lag, men hjälpen var ju rätt nära... Tanken var att bara utföra detta och sen tillbaka ut i skogen, men sen var det så härligt vid huset att jag blev kvar. Jag satt ju ohjälpligt bättre på bänken utanför huset, än i olika ställningar i skogen!

Jag tog också kort på Banarnes nya väg, fast att bilen stod där. När jag vilat klart och klockan blivit för mycket, tog jag en runda till i skogen tvärs över vägen. Jag fick ju iaf en skogspromenad... Sen körde jag hem.

På kvällen kokade jag lingonsylt medan jag rensade svampen, som jag sen förvällde. Tänkte att nu skulle jag bara haft några äpplen på gång med, men även med bara lingon och kantareller på gång så kändes det i hela köket vad härlig hösten kan vara!!!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards