Alla inlägg den 2 augusti 2011

Av Lena Carlsson - 2 augusti 2011 22:28

En tillbakasväng till helgen först (kan komma fler): när vi skulle kliva av, var det några från Dalarna som stod jämte mig. Den ena sa "ja det var när vi stanna där i Mariehamn, då hörde jag hur det durra och hoppa". Alltså hallå: man får inte en båt av Mariellas storlek att hoppa på vattnet! En liten motorbåt OK, de gör det verkligen om de får upp riktigt hög fart. Men en färja - nej.

Usch, jag har dåligt samvete för att jag inte varit i Lenhovda på så länge nu. Nu sen jag kom hem har det ju varit så fint väder, men inte åker jag dit för det om kvällarna. Hopplös jag är. Idag när jag började jobba vid tre, fick jag ont i huvudet (pannan). Det höll i sig ända tills jag skulle gå hem vid nio. Jag tänkte att det nog blev bättre när jag körde hem, men när jag kört en bit hade jag fått mer ont i stället. Inte kul alls.

Mina grannar Åsa och Stellan sa på förmiddan, att idag skulle de äntligen sitta ner och bara sola! Sen ikväll skulle de nog grilla. Vilka förrädare - jag skulle jobba jag! Och solade gjorde de förresten också, jag såg dem nog som andra plattfiskar i varsin solstol!   . Nu har förresten samhällets busliv kommit igång igen. Nu är sommarlovslediga skolbarn uttråkade, de har gjort allt men har mer ledighet kvar. Filippa hade fått ett tuggben men visste inte riktigt vad hon skulle göra med det. Hon har förresten bytt namn igen, nu till Flisaloppan. Hon har redan haft många smeknamn. Stackars gamla Moa kallas på sin höjd för - Moan. Jag har växlat tillbaka de där eurosen, sen tankade jag, he-he...

På jobbet gick det med bra, Lina och jag lyckades med en sak som jag och IG misslyckades med igår. Inte för att tanten blev gladare för det, men vi blev!


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards