Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Lena Carlsson - 14 augusti 2011 10:44

Idag hade jag tänkt ge mig ut och leta svamp, har inga ställen men alltid trevligt med en skogspromenad eller hur? Det regnar men då får jag ju säkert vara ensam iaf! Sen å andra sidan har jag lust att baka något, det vill säga mesta lusten är att ha något till kaffet, själva lusten att baka är kanske inte lika stor, men det är ju det som går åt att jag gör, förstås.

Sen har jag fått en tanke till, men den är det värre med, hamnar nog i hemliga bloggen om den hamnar offentligt alls...m-hm som Frank sa...är ju fråga om bensin också som vanligt! Igår kväll var jag förresten både duktig och stentrött... Körde en maskin tvätt. Och kom ihåg att ta in mattan som jag hade ute. Den har hängt ute i två dagar så den var nog luftad!!!

Vad ska jag baka för något tycker ni? En sockerkaka och schackrutor (såna vi mumsade på Fredriksdal medan vi glodde på Linda Isacsson)? Eller nån annan småkaka? Det får gärna vara lite halv-pyssligt! Men helst med en deg som håller ihop av sig självt, de som inte gör det frestar mitt tålamod för mycket! När man ska göra en rulle och skära av, och degen bara faller sönder i allt mindre och fler bitar åt alla håll, morrrr....    

Jaja, ska jag få något gjort alls så ska jag väl inte sitta här då!

Igår hade jag förresten en såndär Lyckodag: jag hade en ledig lördag! Det kan man väl tycka att jag hade på semestern med, men då hade jag en massa planer som låg framför mig (eller nyss hade misslyckats). Denna lördagen var jag bara ledig, jag var som alla andra i samhället som inte jobbar helger! Halva dagen gick åt till att njuta av detta - andra halvan i G-ås som alla vet!

Vilken dag!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards