Alla inlägg den 13 augusti 2011

Av Lena Carlsson - 13 augusti 2011 18:22

Idag har jag varit nere i G-ås i Blekinge! Den riktiga varianten alltså. Det som inget kan mäta sig med. De i Älmhult var också där, och så kom Sofie och Marcus en kort stund. Josefssons skulle få nya hyresgäster i stugan och jag skulle se på Herr Arnes nya väg, som han fixat åt sig och sin familj.

Det var banne mig ingen väg. Det var rent sabotage. Både början och slutet var inne på våra ägor. Jag mitt nöt trodde ju att hans väg utgick från stättan, men nähä. Och när jag ändå var igång noterade jag att han kört en påle i sjön.

En gång när Josefssons var där, kom Herr Arne med bil och släp. Han skulle sätta sin båt i sjön vid vår badplats. Man kan ju tycka: hade det inte varit enklare att ro dit? Det är iaf båten som är bunden vid pålen. Varför duger inte träden på land? De har hållit fast våran båt.

Sofie och Marcus är ju roliga: sofforna fullkomligt springer efter dem! Först fick de en i skinn, fast den står i Älmhult nu. Sen fick de en hörnsoffa, och den står i G-ås nu! Det blev inte helt ohyfsat faktiskt, även om jag tyckte att den vita soffan krympte betänkligt i sitt hörn. Men den vänjer sig väl, den stackaren. Förut hade den sällskap av en röd tvåsitsig soffa, så den är liksom van vid att vara störst! Och Vita Rummet får väl ändra namn...

Britt frågade efteråt, om jag inte tycker det är rätt bra nu, att kunna komma och allt liksom är gjort såsom gräsklippning m.m Jo, det är det faktiskt! Skamligt men sant. Och det är lite kul när de nya nu har samma funderingar som jag ibland hade. Hur ska vi lösa det, var ska vi sätta det så det blir bäst...? En klematis jag hittade, fick t.ex ett nytt hem i ett f.d päronträd!

Mat fick jag med, ha-ha ingen ände på fördelarna: de hade med kall grillad kycklingdel, potatissallad, hemmagjorda köttbullar (så välrullade), tomat i olika utseenden, vindruvor och bröd. Mums. Efter det körde vi hemåt i en tjusig karavan på 3 bilar och ett släp. Josefssons hittade kantareller från bilen (otrligt), så Marcus fick en näve. Jag sträckte med ut handen genom fönsterrutan, men tror någon att jag fick något? Ne-ejdå!!


 


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards