Alla inlägg den 10 augusti 2011

Av Lena Carlsson - 10 augusti 2011 12:53

Jag börjar bli glömsk tycker jag, eller läser jag inte igenom inläggen ordentligt innan jag publicerar dem. Det är ju rätt ofta det blir ett ps. Här ett till!

Jag skrev igår att det visades bilder på träden. Men framför allt var det intressanta texter om träd, det var mest det faktiskt. Så hur kunde jag glömma dem??

Av Lena Carlsson - 10 augusti 2011 12:29

Idag hade jag tänkt att åka in och gå på torget för att köpa blommor, men så vid halv tiotiden, var grannens bil hemma, han som har Elbyrån alltså. Jaha, då tänkte jag att då väntar jag väl lite och ser. Så jag gick ut och plockade krusbär istället, och sen in och rensa dem...bilen var fortfarande hemma. Till slut kokade jag sylt med, och när detta var gjort hade både bilen och tiden susat iväg. Så då var det försent att köra till stan. Roligt va? Så nu blommar det fortfarande på alla gravar utom "min". Naturligtvis har vi en blomsteraffär här, men = msyfaktor 0! Och naturligtvis kan jag ta en runda på torget här med, men mysfaktor = mindre än noll! Och så bäst det är kommer det en åskakuling.

Nu är det bara att sitta här och vänta på att få åka och jobba. En sån rolig onsdag, jag har ju det som alternativ i omröstningen, att man får roa sig på vardagen! Men så är det när man ska ha en hantverkare, de kommer när de kommer, och det värsta är att man behöver dem så illa väl! Tänk jag kunde ju frostat av frysen i källaren idag med om jag tänkt på det, iofs är det väl inte försent än, jag kunde ju ta ut grejerna iaf.

Min korg jag köpte igår har förresten redan kommit till nytta, en skock syltburkar har kommit ner till sin plats i källaren! Och så ska jag stolpa ner till ICA och hämta ut mattan som kommit från Jotex, får passa på mellan skurarna... Det ska bli roligt att äntligen få göra köket iordning igen!!!

Så jag är inte helt igenom sur, bara 75 %...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards