Alla inlägg den 12 februari 2011

Av Lena Carlsson - 12 februari 2011 19:19

Ja, nu har jag jobbat min tur åt Sus, det är alltid skönt när sånt är gjort. Shema vill nu att jag ska jobba ett helt pass (14 - 22) imorgon med, men det vill nog inte jag... Den som skulle tagit det har fått förhinder, kommer vid 18, så kvar finns tiden 14 - 18. Men Shema vill i så fall att jag tar alltihop, och å andra sidan är det inte mycket att köra 2 + 2 mil för fyra timmar. Det är verkligen heller inte mycket att sabotera hela dagen för! Hacka av den mitt i. Stressa på morgonen - det gör man ju omedvetet om man vet man ska iväg och jobba! - och sen när man kommer hem så har hela ens lediga helg gått. Nej. Jag vill nog vila det jag får denna helgen. Eller blir det lördag - onsdag i ett sträck, och så ska jag då vara ledig torsdag och då ska jag ha gäster på middag på kvällen...värdinnan helt slut och fallfärdig...snygg uppvisning! Sen dagen därpå jobba igen, fredag-lördag-söndag-måndag...

Vad har det med att vägra vinter att göra? Ingenting! Men förut tog jag mig en tur ner i källaren, för jag begriper inte var jag gjort av mina inneskor. Det luktade rök därnere, i ena utrymmet. Jag sniffade, men beslöt sen att det var grannen Bladhs fel. Vilket visade sig vara helt korrekt: för människan hade tänt grillen!

När jag kom hem från jobbet idag, var det fortfarande sol ute. Så jag gick en 5 - 6 rundor till miljöstationen. Välbehövligt! Så trots att jag jobbat medan solen sken från molnfri himmel en gång till denna veckan, är jag nöjd ikväll för lite sol fick jag ju!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards