Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Lena Carlsson - 22 februari 2011 09:37

Då så var jag äntligen klar hos tandläkaren! Känner mig som en säck potatis nu... Hur det är så spänner man sig innan man går dit, och när man är där också för den delen. Men nu så... Överväger sängläge faktiskt. Har ju jobbat helgen också! Aja.

Det var nu en gång för alla så, att jag inte hade munnen full av hål. Men den arga tandläkaren gick ju igång på gamla lagningar som skulle pyntas till, det har jag ju sagt innan. Sen idag då skulle jag till tandhygienisten, Maggan. Gammal skolkompis för övrigt! Strax innan första kallelsen hade jag bytt tandborste, och då brukar munnen bli lite konstig här eller där. Detta tolkade t-läkaren som inflammation, när han borrde så blödde det lite på ett ställe med. Så han sa argt, att jag måste gå till hygienisten med. Jag sa, att det här går ju ner på ett par dagar.

- Nej! sa han då. En sån inflammation går inte att häva! Du måste till hygienist så hon får rengöra och sen tala om för dig hur du ska göra! Och sen en penicillinkur!

Jag tänkte att det är väl ingen idé att säga något.

Utan jag gick hem och borstade på, 3-4 gånger om dagen samt en insats med det hemska Listerin (ist f det där som inte fanns i T-ryd!). Och det gick som jag trodde. Maggan sa inte ett ord om nån inflammation, hon tog bort tandsten OK, men inte mer. Inflammationen är ju "hävd"! Aj aj aj...

Och nu ska jag byta tandborste igen ikväll!

Jag blir hyper på jobb-datorn. Jag är dokumentadministratör och -stödjare. Det är inte detsamma som att jag kan alla programmen utantill. Ibland måste jag härja runt lite och lära mig något nytt. Ibland ska ju de andra göra något, och om de då inte kan eller något hakar upp sig, förväntas jag veta svaret. Det gör jag inte alltid. Och mitt minne är inget dator-minne, inte ens ett häst-minne, så när något händer med de boende försöker jag skriva in det så fort som möjligt. Men nu är det ändrat, så det får vi inte. Man ska inte heller läsa innan man börjar jobba (är det inte annars lag på det, Poulsen?). OK, då får jag väl skriva i efter jag slutat jobba. Nere. Bara det att nere vill de som jobbar där ha sina datorer för sig. De anser att jag har en uppe hos oss, vilket är helt sant på min ära. Men nu kom iaf klagomål igår på mötet, att "somliga sitter hela tiden framför datorn".

Så igårkväll frågade jag Shema först, innan jag loggade in, de två gånger jag alls använde datorn. Två gånger svarade jag också i telefon, andra gången blev jag helt full i skratt mellan orden "care" och namnet på avdelningen. Men som tur var så var det chefen som ringde båda gångerna (till Shema!), så det gjorde inget. Det var om hon som skulle jobba inatt.

Nu överväger jag att äta frukost, för det har jag inte gjort än. Men nu har det gått över en timme sen jag kom ut från tandis, det måste gå.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards