Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Lena Carlsson - 20 februari 2011 18:39

Jaha, då var alla mina tre helger på rad avverkade! Inte för att denna sista helgen var särskilt rolig, av olika orsaker, men som någon sa så ska vi jobba och inte ha roligt. Iofs var både AMF och jag lite för trötta idag, så en god bit in på förmiddagen hade vi, särskilt jag, lite väl lätt att skratta åt saker och ting. Men denna dumhet gick över. Nu i eftertankens kranka blekhet känns det fruktansvärt  fel att det var så! Imorgon börjar jag inte förrän 13:30, tur det, då kan jag ju flina innan om jag nu absolut måste göra det.

Jag har bara en aning och känsla om att jag kommer att få valsa på mötet imorgon. Jag gjorde det men inte det, jag har prioriterat fel flera gånger i helgen. Sen å andra sidan är jag inte mycket för att säga om jag varit inne hos den, jag går in där och är det inget så ja, då behåller jag det för mig själv. Jag vill inte räkna duktighetspoäng. Och då blir det såhär, för då har jag antagligen inte gjort någonting. Jo, suttit av tiden på en stol. Usch!

AMF tyckte idag på morgonen, att hon och jag gjort oss förtjänta av spa. Jag tyckte att Inger skulle få hänga med iså fall, för hon såg verkligen trött ut på morgonen! Jag föreslog, istället för spa, frukost på PM. Då vill AMF ha med K, för de jobbar aldrig ihop. Så då får jag väl ta med Sus, för vi jobbar en timme ihop på 4 veckor! Sen är vi snart hela klabbet. Och det var ju inte meningen, för det var AMF och jag som slet i lördags kväll! Huvva huvva vilken kväll. Sen när jag kom hem, man gör ju trots allt det till slut, var det dans i ortens lilla "folkets hus". Massor med folk var på väg dit, de gick flera stycken till bredds, mörkklädda på vägen. Inte så bra när det kommer en bil! Jag vet att jag både syntes och hördes, eftersom jag hade Jerry Williams i radion! Ja, jag spelade rätt högt (fast jag kan högre), tyckte vad 17, det är lördagskväll och dans i samhället? Nere vid torget stod en vit limousine parkerad. Den, tänkte jag, åker jag gärna med till jobbet imorgon!

Känns som en dum tanke nu. Vad skulle jag åka limo för. Nu har jag fått en massa i huvudet som jag inte kan lägga ut här, jag får maila K igen. Arma människa.




Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards