Alla inlägg under januari 2011

Av Lena Carlsson - 25 januari 2011 12:30

Idag är planen att köra till Emmaus med en säck som står innanför dörren. Tror jag nämnt den säcken förr! Bäst det är så lägger jag i något... Men nångång måste jag ju ändå göra mig av med den, och idag känns som ett bra alternativ. Och så ska jag gå över vägen och tömma kassen med allt till miljöstationen. Över vägen...och ändå svämmar kassen över... Det tycks vara svårt att masa sig över vägen...

Det är så tråkig väg upp till Emmaus, så jag tänkte om någon ville följa med som sällskap. Men de enda som kan komma ifråga...nej nu fick jag en annan idé! Undrar vad Birgitta och Ragnar gör idag?? De bor ju med lite god vilja också längs vägen! En gång tänkte jag i all enkelhet ta med dem i P-ås, då körde de fram sin  bil och hängde på släpkärran! Friska tag! Och vem handlade, jo de, inte jag!

Håller fortfarande på att skriva rent en massa smålappar med recept på... Skriver in dem i Work alltså och skriver sen ut dem, och sätter in dem i pärm! Det ni, det trodde ni inte om mej!! Nu har jag bara två lösa lappar kvar.



Av Lena Carlsson - 21 januari 2011 22:56

Ja, nu känns det som en tid sedan jag skrev! Vad har då hänt, ja något är det väl men jag kommer inte på något just nu! Kören har börjat, det kom två stycken, en alt och en sopran... De ska sjunga Kyndelsmässohelgen, jaja...

Inger säger alltid när vi ses på jobbet, att jag ska höra av mig eller hälsa på. OK! Men då skulle det ju inte göra något om människan vore anträffbar med. Nu har jag ringt 4 gånger utan att hon svarat, och varit där en gång men inte var hon hemma. Igår hade jag sån obotlig lust att åka till Toftastrand och fika ihop med någon (det kändes så glupskt att fika själv), men I svarade som sagt inte, Knudsen hade annat i huvudet, IG var upptagen med potatisskalning... Ja, så det blev som vanligt: jag körde dit och köpte 3 kakor, sen tog jag med dem till P-ås. Alltid hamnar jag i P-ås, stackars dem... Till yttermera visso; när jag öppnade påsen låg det EN kaka i! En!! Jag hade ju sagt tre ! Hur pinsamt var inte det, vi fick dela den i tre bitar men det betydde ju bara att vi blev jättesugna! Hade jag öppnat påsen innan och sett den där ensamma, hade jag ju aldrig kört till P-ås.

Nu vill jag iaf upplysa om, för er som bryr er, att de där schimpanserna i USA som hotades av nya djurförsök efter att ha varit pensionerade från det, kommer att klara sig! Iaf två år till, och under den tiden borde de ju komma på nån bättre metod. Så något lite gjorde det mail jag skickade... Detta beslut togs på självaste nyårsafton!

Jag har just kommit hem från jobbet, borde gå och lägga mig eller hur? Är egentligen trött (gissa varför, ni som jobbar på samma ställe?), men ville krafsa ner några ord ändå. Har delad tur imorgon.

Av Lena Carlsson - 18 januari 2011 13:13

Detta får bli ett snabbinlägg, för jag måste köra om två minuter egentligen! Sitter jag då med ytterkläderna på, nej då. Var lite andra saker emellan bara... Idag har jag rätt inte gjort nånting, högst ovanligt eller va, men jag har moppat i källaren iaf! För igår la jag ifrån min handduken jag har på golvet när jag duschar, och den välte tre flaskor varav en innehöll grönsåpa, och denna grönsåpeflaska sprack hela sidan. Det rann ut såpa överallt, så därför doftar förvisso källaren väl nu, och jag fick gå lös med moppen som sagt lite varstans...

Det var inte det jag hade tänkt skriva om egentligen. Men det var ju så jag fick trycka lite tangenter idag med! Annars kanske jag får kli i fingrarna på jobbet, ha-ha-ha! Nu måste jag spara och sticka hörni... Ses på jobbet!

Av Lena Carlsson - 16 januari 2011 15:13

Aj, har träningsvärk i armen som började nu! Gör ju ont ju... Tur man är hemma. Igår gick jag ut halv sex och skottade snö, dock tog jag inte framför brevlådorna förrän efter att tidningen hade kommit. Får hamna på minussidan. Sen gick jag in och mumsade en tallrik yoggi och flingor samt en leverpastejsmörgås och kaffe. Framåt förmiddagen ringde jag Inger igen, ifall hon ville följa med till stan i lite småärenden men hon svarade inte. Brittatorpar'n  skulle till frissan. Jag körde in själv, halt och snöigt var det, köpte tulpaner x 3  på torget samt en ny färgpatron då. Sen var jag riktigt hungrig, skulle ha köpt med en croissant men det fanns ingen (det brukar finnas när jag inte ska ha någon) så valde jag tror de heter vallmobräck ist. och lite annat, sen körde jag hem. Kokade ett ägg, bredde marmelad på min vallmobräck och en bit Hönökaka, och så tog jag en frukost till!

Sen bytte jag gardiner. Utom i sovrummet, de har hängt uppe i "evigheter" och jag är trött på dem men hittade inga bra ersättare.

Idag tänkte jag ta värsta vilodagen, men var förstås inte trött nog som jag var de andra dagarna! Klant. Så har städat i "bokskåpet", en sorts bokhylla med dörrar, ser ut som ett skåp men jag har det som bokhylla. Där ryms allt,  och då blir det ju därefter. Men nu är det var hög för sig iaf! Även om det kanske inte ser städat ut för en som inte vet hur det såg ut innan. Håhåjaja... Finns så mkt mer jag borde göra, varför gör jag inget då???


Av Lena Carlsson - 14 januari 2011 15:10

Jadå Sus, jag är nöjd med min klippning! Jag har ju den fördelen, att när jag väl går till frissan ser jag så hemsk ut, att det bara kan bli bättre! Idag har jag inte gjort "ett skit" än, kört en maskin tvätt förstås men det är ju så självklart. Så jag har bara vilat!    . Hade tänkt ringa Inger ifall vi skulle åka in och fika på Toftastrand, men då ska man inte nyss ha stigit upp klockan...äh det kvittar! Kanske kan bli imorgon, då ska jag ändå in på torget. Och skaffa en ny bläckpatron. Sen har jag väl inga fler ärenden, utan sen kunde vi ta T-strand på hemvägen!

Igår kom jag hem bortåt 23 nångång, då skulle jag skotta vall. Fast det gick bättre än jag trott. Funderar på om ja ska klä mig och sen baka något enkelt. Och vad ska jag ha till mat ikväll, det kan man också fråga sig. Såg ett bra recept på lax, från nån såndär LCHF-kur dessutom så det är ju nyttigt, men jag har ätit fisk flera gånger som jag har denna veckan. Ska iaf gå ner till affären och hämta ut mitt paket från ellos, så jag kan ha modevisning för undulaterna.

Av Lena Carlsson - 12 januari 2011 19:03

Eftersom jag då, som Poulsen sa, inte vet vilka högdjur som läser bloggen, ska jag försöka hålla mig strikt till sånt man får  säga. För er som undrar, finns förklaring i ett mail jag skrev till Knudsen. Ha-ha-ha-ha!!!

Idag efter jobbet tog jag bussen till stan och skulle klippa mig. Gick förbi tre ställen med Drop-In för att komma till det fjärde... sen tänkte jag varför det? Så jag trippade tillbaka till det första stället, det som ligger vid stationen. Där var inte en människa så de blev säkert glada att jag kom. Jag trodde där skulle vara svindyrt för stället har ett sånt namn, men det var to.m billigare än där jag brukar gå!

Vad gjorde jag sen, jo kan ni tro, sen åkte jag hem igen! Med Tolg-bussen, för bilen stod ju utanför jobbet. Kan säga att jag somnade både när jag åkte in till stan och tillbaka igen i bussen! Puh!

Hade tänkt göra pannkakor till kvällen så jag köpte mjölk innan jag körde hem, men sen köpte jag grillade revben med så jag har ändrat mig. Imorgon ska jag gå till tandläkaren, huvaligen. I detta samhället hamnar man bara hos samma tandläkare en gång, nästa gång man kommer är det en ny. I augusti var jag hos en som heter Charlotte, nu är det en manlig. Och igår slängde jag ut julen, eller jag plockade iaf ner de få saker jag satt upp, och bar ner i källaren igen. Bytte dukar med, men gardinerna hänger kvar. Naturligtvis var Åsa & Stellan före mig nu med, men jag var god tvåa iaf!! Tror du man får tala om sånt, Poulsen?

Av Lena Carlsson - 10 januari 2011 17:45

Gud i himlen vad trött jag är, har jobbat helg. Kommer det helt plötsligt bara en massa bokstäver i ingen ordning alls, har jag somnat och stupat omkull över datorn! AMF var likadan. Men imorgon är vi lediga!!

Vem är det som har nästa helg, Poulsen? Jag ska förresten försöka komma ihåg att mejla dig om saldot och semesterdagarna. Jag tänkte ta ut en i början på april, men hej hopp det gick inte för jag har ingen!

Igår kväll jobbade jag till tio. Vid 21:50 var det fortfarande lugnt, så då tänkte jag att jag kanske kunde låsa och gå ner. Då for du-vet-vem upp! Så inte kom jag iväg. Istället bredde jag två smörgåsar åt sir vrål. När jag skulle gå in med dem och ett glas Proviva, tappade jag assietten. Smörgåsarna stannade kvar i handen, assietten krossades mot golvet. (AMF sa idag, att de är okrossbara). Så det blev att städa upp, och då kom en nattis upp och undrade vart jag tagit vägen.

På hemvägen skulle jag ner till kyrkogården och tända ett ljus, innan jag hunnit dit hade klockan blivit ganska exakt 23:00. Sen hem, då fick jag diska, det tog ca 4 min. Ja, sen duscha och så sätta på kaffe (snabb!) innan jag kom i säng. Så klockan var runt halv tolv. Sen en delvis vaken natt, och så upp och hoppa kvart över fem!

Jag har i detta nu inte blivit ett dugg piggare än jag var när jag började skriva. Hur är det med er? Pigga och alerta som vanligt förstås.    

Minns ni förresten hur det kändes i huvudet de här dagarna för ett år sen?   

Av Lena Carlsson - 9 januari 2011 12:23

Läste nu, vad jag skrev nyårsdagen. Det stod: hur mycket ska vi slå vad att jag jobbar den kvällen som Marie Göranzon har sin dag?

Vet inte om nån antog vadet - men jag vann! Jajamen, jag jobbar den kvällen!!!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards