Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Lena Carlsson - 16 januari 2011 15:13

Aj, har träningsvärk i armen som började nu! Gör ju ont ju... Tur man är hemma. Igår gick jag ut halv sex och skottade snö, dock tog jag inte framför brevlådorna förrän efter att tidningen hade kommit. Får hamna på minussidan. Sen gick jag in och mumsade en tallrik yoggi och flingor samt en leverpastejsmörgås och kaffe. Framåt förmiddagen ringde jag Inger igen, ifall hon ville följa med till stan i lite småärenden men hon svarade inte. Brittatorpar'n  skulle till frissan. Jag körde in själv, halt och snöigt var det, köpte tulpaner x 3  på torget samt en ny färgpatron då. Sen var jag riktigt hungrig, skulle ha köpt med en croissant men det fanns ingen (det brukar finnas när jag inte ska ha någon) så valde jag tror de heter vallmobräck ist. och lite annat, sen körde jag hem. Kokade ett ägg, bredde marmelad på min vallmobräck och en bit Hönökaka, och så tog jag en frukost till!

Sen bytte jag gardiner. Utom i sovrummet, de har hängt uppe i "evigheter" och jag är trött på dem men hittade inga bra ersättare.

Idag tänkte jag ta värsta vilodagen, men var förstås inte trött nog som jag var de andra dagarna! Klant. Så har städat i "bokskåpet", en sorts bokhylla med dörrar, ser ut som ett skåp men jag har det som bokhylla. Där ryms allt,  och då blir det ju därefter. Men nu är det var hög för sig iaf! Även om det kanske inte ser städat ut för en som inte vet hur det såg ut innan. Håhåjaja... Finns så mkt mer jag borde göra, varför gör jag inget då???


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards