Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Lena Carlsson - 27 januari 2010 11:13

Ja, nu har snön börjat vräka ner ordentligt! Förut kom det stora flingor. Man får väl vara glad att man bor i Smålands inland, verkligen inne i skogarna...bara 2 mil bort brukar det vara värre. Just nu är Ottossons här och fixar golvet i toautrymmet. Det visade sig att det där golvet dolde en hel del när det väl kom bort: rör som var igenrostat, rör som slutade tvärt "i tomma intet", rör som var nästintill igensatt... Det igensatta gick från köket dessutom, men det har inte märkts något där, det har forsat ut som det ska. Så nu, istället för att bara banka dit en platta som det var tänkt, ska jag få nytt rör från handfatet och ner i källaren. Det var det som var igenrostat.

Och självklart, ha-ha, gick rören upp lite i väggen på något vänster, så nu måste jag tapetsera om också! Jag som annars var rätt nöjd med de våttapeter jag hade, bortsett då från att det var 23 hål i dem!! Man kan undra vad föregående ägare hade där egentligen, sen så många hål?

Själv väntar jag på att degen ska jäsa klart. Ska baka Vikingbullar, recept från Gylles konditori. Inte för att jag har brödbrist men för framtiden. Så var det mer frall-recept i nya HJ, så vem vet jag kanske går ner och köper mer jäst. Jag vet ändå inte vad jag ska ha till middag, så jag måste väl ändå ge mig ut.

Idag hade jag liksom sovmorgon (bortsett från att O-ssons skulle komma då). När vaknar jag? Kvart över fyra!! Är det roligt eller?!

Igår visade hästen Nina mig hur man gör en bakdelsvändning. Fort gick det med. Efter ridningen glömde jag att ta på sadelskyddet, det kom jag på halv elva igårkväll. Så jag körde upp vid halvsex idag och satte på det. Ska det vara så ska det. Men jag skrämde inte en enda häst. Däremot kanske jag väckte dem.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards