Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Lena Carlsson - 23 januari 2010 13:23

Jag skulle egentligen gå och hämta dammsugaren och så hamnar jag här... Hur gick det till? Ha-ha-ha!   . Jag borde egentligen ge mig av till Pilås om det vore nån ordning på mig, så igen: vad ska jag hämta dammsugaren för? I P-ås ska jag elda Very Important Papers. Och det är ju faktiskt lättare att göra i dagsljus.

Idag började jag morgonen med Doktor Bircher-Benners müsli och mjölk (så nu är den slut, kan jag komma ihåg köpa ny tro?), samt då smörgås och kaffe i sängen, i gott sällskap av Smp. Efter denna rivstart kröp jag ner igen och sov en och en halv timme till. Fixade sen lite mer frukost, modell fortsättning på min brunch, och parkerade mig framför tv:n, Nyhetsmorgon. I förbifarten ringde jag in pengar till Haiti, så nu har jag gjort en god gärning idag med. Skönt det, nu kan jag vara mig själv resten av dagen!!    .

Imorgon överväger jag att börja dagen med Affärsfrukost modell Zavtrak pa russki. Ja, jag har en bok som heter "Frukostboken", det är där jag hittar allt sånt! Fast jag tänker aldrig ge mig på engelsk slottsfrukost: den innehåller bl.a njure i marsalavin med champinjonsås, guuud så gräsligt... Urk! Blotta tanken på vilken uppgift njuren haft, och så stoppa den i munnen!!

Ja, det var på ont och gott man utbildade sig inom vården får man väl säga!!

Men deras idé om rostat bröd är inte så dum däremot...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards