Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Lena Carlsson - 24 januari 2010 19:19

Hoppsan då vilken rubrik! Jag menar att den har gått lusigt, jag har inte haft lust att göra någonting. Just nu går tvättmaskinen och så gick den en runda på morgonen, det är väl det närmaste jag har kommit ordet "gå" idag, hi-hi! Har också dammsugit men bara det som syns (tyst, säg det inte till någon!). Tänkte att antingen väntar jag till det blir soligt eller så till Rooths kommer och ska lägga in ny korkmatta. Då får jag ju i alla fall orsak att feja den gamla ren, i hörnen också.

Tänkte hurta med att byta gardiner, men det sprack på att "det är så kallt att gå ner i källaren". Igår var jag, som sagt, i Pilås och eldade viktiga papper. Så skönt att se dem brinna i snön! Nu kan ingen, ingen få tag i dem. Och Pilåsarna själva passade på att elda en massa säckar som var välfyllda med sånt som skulle eldas upp "nångång". Så lite nytta gjorde jag!    Efter mjölkningen tyckte Kennert att jag skulle stanna kvällen ut så skulle vi ha tacos, men jag tyckte att jag varit länge nog. Sen när jag kom ner hit igen så ångrade jag mig, kändes korkat att vara ensam en lördagkväll när jag nu hade ett erbjudande. Men jag stannade hemma sen ändå. Jag undrar vad de skulle sagt om jag kommit tillbaka? Nu när jag tänker på det så känns det dumt på riktigt att jag stannade hemma... Aja det kommer fler tillfällen. Och om rätt ska vara rätt, så är det verkligen jag som borde bjuda dem!

Jag fick en dyster känsla igårkväll, av att jag har råttor på vinden... Det lät verkligen så. Sofie på jobbet, som tycker det är mysigt att höra råttor i väggarna, får gärna komma hit och hämta med sig dem. Kan väl vara roligt att bli stadsmöss?

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards